Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Νέο κόμμα από τον Θεοδωράκη

Ένα νέο κόμμα γεννιέται το προσεχές διάστημα και οι δημιουργοί του φιλοδοξούν να έχει ως μπροστάρη τον Μίκη Θεοδωράκη. Ο νέος κομματικός σχηματισμός πιθανότατα θα λέγεται «Νέα Ελλάδα» (αν και αυτό δεν έχει οριστικοποιηθεί). Ο πυρήνας του κόμματος θα είναι οι διαφωνούντες του ΠΑΣΟΚ που έχουν αποχωρήσει από το κυβερνών κόμμα, ενώ οι ίδιοι θέλουν διακαώς τον Μίκη ως πραγματικό ηγέτη τους.
Το τελευταίο διάστημα έχει συγκροτηθεί μία ομάδα με άξονα τους πανεπιστημιακούς Νότη Μαριά και Νίκο Κοτζιά, αλλά και τον Αλέξη Μητρόπουλο. Αυτοί θα συντάξουν την διακήρυξη που θα παρουσιαστεί σε λίγες μέρες.

Ζητούμενο είναι ο νέος κομματικός φορέας να έχει πολιτική εκπροσώπηση, και στο πλαίσιο αυτό έχουν συζητήσει με τους πρ. βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Σακοράφα, Παπαχρήστου, Κουρουπλή, χωρίς όμως να έχει κλείσει η συνεργασία μαζί τους. Σημειώνεται ότι δεν έχουν αποδώσει οι διερευνητικές συνομιλίες με τους Δημαρά και Οικονόμου.
Σε κάθε περίπτωση η αποκοπή ενός «οργανικού» τμήματος του ΠΑΣΟΚ από τον κομματικό και πολιτικό κορμό και η μετουσίωσή του σε οργανωμένο κομματικό φορέα με έμφαση στην συνεργασία με την Αριστερά, παρουσιάζει ενδιαφέρον διότι αναδιατάσσει το πολιτικό σκηνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου