Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Διαπολιτισμικό Κ έ ν τ ρ ο Ι ο ν ί ο υ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Διαπολιτισμικό
Κ έ ν τ ρ ο
Ι ο ν ί ο υ


Χειρός -Τέχνη
καθημερινή και ανάλαφρη !

Είναι ευοίωνο να ανακαλύπτεις σήμερα στην Κεφαλονιά νέα άτομα, που παράλληλα με τις καθημερινές επαγγελματικές ασχολίες τους ,δαπανούν χρόνο σε χειροκατασκευές πρωτότυπες, πρακτικές, χαμηλού κόστους αλλά καλλιτεχνικής έμπνευσης και απόδοσης.
Η Αθηνά Μιχαλάτου γεννήθηκε το 1985 στη Κεφαλονιά. Κατά την περίοδο των Λυκειακών σπουδών της, παρακολούθησε για ένα έτος ,μαθήματα ζωγραφικής στο Αργοστόλι .Μετά το τέλος των σπουδών της στο ΤΕΙ, επανήλθε στο νησί όπου και διαμένει.
Η Λαμπρινή Πνευματικάτου γεννήθηκε το 1985 στην Αυστραλία και το 1992 επέστρεψε στην Κεφαλονιά. Παράλληλα με τις Λυκειακές σπουδές της και την εν συνεχεία φοίτηση σε ΙΕΚ, ασχολείτο με την χειροτεχνία.
Οι δύο σινόσκαλες φίλες ,από τα μικράτα τους είχαν το ενδιαφέρον για την τέχνη, τις κατασκευές, τις έξυπνες και φτηνές λύσεις για όλα αυτά τα μικροπράγματα που κάνουν την ζωή μας ευκολότερη .
Στο χώρο εκθέσεων του Δ.Κ.Ι ,στο άλσος της λίμνης Καραβομύλου από 01/07/2001 έως 08/07/2011 και ώρες 19.00-22.00 μ.μ. ελάτε να δείτε και να αγγίξετε τα μοναδικά χειροτεχνήματα από τον μαγικό κόσμο της Αθηνάς και της Λαμπρινής!

Για το Διαπολιτισμικό Κέντρο Ιονίου


Τάκης Τόκκας
ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου