Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Υποβιβάζονται Βόλος και Καβάλα!


ΑΝ  ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ  ΠΑΙΖΕΙ ΕΥΡΩΠΗ,,  ΕΜΕΙΣ  ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΜΕ!!








Υποβιβάζονται Βόλος και Καβάλα! Μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση η πειθαρχική επιτροπή της Superleague εξέδωσε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης μια απόφαση πρωτοφανή για τα ελληνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα, υποβιβάζοντας στην Football League τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα και αποβάλλοντας δια βίου από τον ποδόσφαιρου τους παράγοντες Αχιλλέα Μπέο και Μάκη Ψωμιάδη.

Επίσης, επιβλήθηκε στους δυο παράγοντες πρόστιμο 90.000 ευρώ και στις δυο ομάδες πρόστιμο 300.000 ευρώ. Από τις κατηγορίες απαλλάχθηκε ο πρώην προπονητής της Καβάλας, Γιάννης Παπακώστας ενώ οι ποινές τόσο για τους Αχιλλέα Μπέο και Μάκη Ψωμιάδη, όσο και για τις ομάδες, είναι εφέσιμες.

Να τονιστεί ότι ο Ολυμπιακός Βόλου που σήμερα δίνει τον πρώτο του αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League στο Λουξεμβούργο και σε περίπτωση που η ποινή του υποβιβασμού διατηρηθεί σε δεύτερο βαθμό, είναι πολύ πιθανό να αποκλειστεί από την UEFA και από τους ευρωπαϊκούς του αγώνες.

Από την εξέλιξη αυτή ευννοούνται σαφώς η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός που με αυτές τις αποφάσεις παραμένουν στην Superleague της επόμενης περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου