Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ! ΤΕΛΟΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ REALITY SHOW

ΑΝΤΙ ΑΣΤΟΧΙΕΣ, ΑΣ ΔΟΥΜΕ  ΕΥΣΤΟΧΙΕΣ!!Διέλυσε ο Πρόεδρος τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
ΠΑΤΗΣΤΕ  ΣΤΟ http://kefaloniaphotonews.gr

Έχουν έτοιμο προς ψήφιση  έναν αντιδραστικό κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.
kourouklis.jpg Πέτρα του σκανδάλου θα λέγαμε ήταν ο Μάκης Αλυσανδράτος, υπεύθυνος του θεσμού Συμπαραστάτης του Δημότη και του Επιχειρηματία, ο οποίος στην επαναληπτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θέλησε να μιλήσει για την  ανάληψη των καθηκόντων του και μάλιστα, όπως είπε, το γραφείο του θα λειτουργεί  στην Πύλαρο μιας και δεν μπορεί να βρει στέγη στο Αργοστόλι και  παράλληλα δικαιολόγησε την απομάκρυνση του θεσμού αυτού από το Αργοστόλι, την πρωτεύουσα του Νομού. Όπως ήταν φυσικό οι επικεφαλείς είχαν κάποια ερωτήματα, ο Πρόεδρος όμως είχε διαφορετική άποψη, προφασιζόμενος ότι η συνεδρίαση είναι επανάληψη της περασμένης Τρίτης 12 Ιουλίου, και δεν επέτρεψε ερωτήσεις. Προηγουμένως όμως είχε δώσει το λόγο στον κ. Βεντούρα επί προσωπικού που είχε σχέση με την .....προηγούμενη συνεδρίαση. 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ,ΕΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕFALONIAPRESS.GR.
 ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ: Εκτρωμα ο προτεινόμενος κανονισμός του Δημοτικού Συμβουλίου

 παρουσίαση των επίμαχων άρθρων
 
 
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Κουρούκλης, δικηγόρος, παρουσίασε τα κύρια σημεία του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, καταγγέλοντας την αντιδημοκρατικότητά του αλλά και τον τρόπο που έφθασε το συγκεκριμένο κείμενο στο Δημοτικό Συμβούλιο, χαρακτηρίζοντάς το :
√ Τερατούργημα
√ Μνημείο αντιδημοκρατικών διαδικασιών
√ Μεθόδευσαν τον κανονισμό αφήνωντας επί έξη μήνες το δημοτικό συμβούλιο να πλατιάζει σε πολύωρες συζητήσεις, χωρίς να τίθενται και να επιλύονται προβλήματα.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ Ε Δ Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου