Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ,, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΒΡΑΔΥ,, ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ:

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ: Δ.ΜΗΤΡΠΑΝΟΣ-Γ.ΚΟΤΣΙΡΑΣ-Δ.ΜΠΑΣΗΣ 6-8-2011


ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΛΗΞΟΥΡΙ
Προπώληση: ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ: ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΥ ΧΡΥΣΑ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ,
ΔΗΜ. ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΣ 
ΛΗΞΟΥΡΙ: ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ HAPPY HOUSE, ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΣΑΒΡΑΜΗ ΡΟΥΛΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΙΚΗΣ. ΣΑΜΗ: ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ. ΤΙΜΗ ΕΙΣΗΤΙΡΙΟΥ 20 ΕΥΡΩ

Δημιουργήθηκε από:
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK,  ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ Ε Δ Ω

Περισσότερες πληροφορίες
Η πιο δυνατή καλλιτεχνική αντρική παρέα ξεκινάει το οδοιπορικό της.
Δημήτρης Μητροπάνος , Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης για πρώτη φορά μαζί!

Τα τελευταία χρόνια αυτή η επιθυμία για τον Δημήτρη Μητροπάνο και τον Γιάννη Κότσιρα ήταν ορατή, έτσι οι δύο καλλιτέχνες δισκογραφικά τουλάχιστον συναντήθηκαν σε ένα ντουέτο που ο Γιάννης Κότσιρας έγραψε για τον Δημήτρη Μητροπάνο. Με τον Δημήτρη Μπάση και οι δύο έχουν να θυμηθούν πολλές και εξαιρετικά επιτυχημένες στιγμές.
Το φετινό καλοκαίρι όμως κατάφεραν να πετύχουν την απαρτία ,και με εξαιρετική διάθεση και οι τρεις βρίσκονται στις τελικές πρόβες του προγράμματος τους..

Ο Δημήτρης Μητροπάνος - που τα τρία τελευταία χρόνια βιώνει, σε κάθε εμφάνιση του στη σκηνή, την συγκινητική αποθέωση από το κοινό - καταθέτει κάθε φορά την ψυχή του, ερμηνεύοντας την υπερήφανη διαδρομή του τραγουδιού μας και εκφράζοντας το λαϊκό αίσθημα μέσα από τα τραγούδια σπουδαίων συνθετών και στιχουργών.
Ο Γιάννης Κότσιρας , με ένα αξιοζήλευτο ρεπερτόριο στη ταξιδιάρικη διαδρομή του, ακροβατεί με απόλυτη επιτυχία από το κλασσικό λαϊκό τραγούδι στις σύγχρονες συνθέσεις της μουσικής μας σκηνής διαθέτοντας μία υπέροχη πλαστικότητα φωνής και μία μοναδική μουσικότητα επί σκηνής.
Ο Δημήτρης Μπάσης, άξιος διάδοχος των μεγάλων λαϊκών φωνών, έχει κερδίσει όλα τα δύσκολα στοιχήματα στην καριέρα του, αφού έχει τολμήσει στις ζωντανές του εμφανίσεις να αναμετρηθεί με τραγούδια που σφραγίστηκαν από μύθους του παρελθόντος.
Αυτά όμως συνοδεύουν την μοναχική προσωπικότητα των καλλιτεχνών, αυτό που ο καθένας τους χωριστά δίνει στην ζωντανή ερμηνεία του στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου