Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

MIA AΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΕΞΩ!

«Με ευχαρίστηση γιορτάζουμε τις εναρκτήριες πτήσεις προς Λονδίνο (Stansted) και το ξεκίνημα αυτής της υπηρεσίας στο νέο μας αεροδρόμιο στην Κέρκυρα. ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ; ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΦΕΥΓΟΥΝ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ 15 % ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΕΡΗΜΩΝΕΙ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ  ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΣΑΚΗΣ ΒΟΥΤΟΣ! 



H Ryanair, η πιο δημοφιλής αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως, σήμερα (7 Ιουλίου) γιόρτασε την εναρκτήρια πτήση της από την Κέρκυρα στο Λονδίνο (Stansted).

Για να γιορτάσει το ξεκίνημα αυτής της υπηρεσίας στην Κέρκυρα, η Ryanair προσφέρει 1 εκατομμύριο θέσεις των €9,99 Ευρώ για πτήσεις από Δευτέρα έως Πέμπτη τον Σεπτέμβρη και Οκτώβρη οι οποίες θα είναι διαθέσιμες προς πώληση από την Παρασκευή 8 Ιουλίου έως την Δευτέρα 11 Ιουλίου.

Η κ. Melisa Corrigan της Ryanair δήλωσε:
«Με ευχαρίστηση γιορτάζουμε τις εναρκτήριες πτήσεις προς Λονδίνο (Stansted) και το ξεκίνημα αυτής της υπηρεσίας στο νέο μας αεροδρόμιο στην Κέρκυρα. Η Ryanair ενισχύει με ιδιαίτερη χαρά την Ελληνική οικονομία και τουρισμό προσφέροντας στους Έλληνες και Βρετανούς καταναλωτές και επισκέπτες ακόμα χαμηλότερους ναύλους αυτό το καλοκαίρι. Η νέα διαδρομή Κέρκυρα – Λονδίνο (Stansted) θα διακινήσει 30.000 επιβάτες ετησίως και θα δημιουργήσει τοπικά έως και 30 θέσεις εργασίας

Για να γιορτάσουμε την έναρξη του πρώτου δρομολογίου στην Κέρκυρα, προσφέρουμε 1 εκατομμύριο θέσεις των €9.99 Ευρώ για ταξίδια προς όλη την Ευρώπη τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για κρατήσεις έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (11 Ιουλίου). Δεδομένου ότι οι θέσεις αυτές θα γίνουν ανάρπαστες λόγω των τρελά χαμηλών τιμών, προτρέπουμε τους ενδιαφερόμενους να πραγματοποιήσουν τις κρατήσεις άμεσα στην ιστοσελίδα www.ryanair.com»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου