Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΓΙΟΡΤΗ ΡΟΜΠΟΛΑΣ ΣΤΑ ΦΡΑΓΚΑΤΑ 20κ21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ώρα
Σάββατο στις 8:30 μ.μ. - 21 Αυγούστου στις 8:30 μ.μ.

Τοποθεσία
ΦΡΑΓΚΑΤΑ

Δημιουργήθηκε από:

Περισσότερες πληροφορίες
Η διοργάνωση της πρώτης Γιορτής Ρομπόλας το 1978 από τον Μέρμηγκα, είχε σαν σκοπό την προβολή της τοπικής ποικιλίας σταφυλιού ΡΟΜΠΟΛΑ και ήταν η ευκαιρία για να αναδειχθεί η ιδιαιτερότητα και η αξία της σαν ξεχωριστό τοπικό και πολιτιστικό προϊόν,σε μια περιοχή που δεν γινόταν καμία προβολή των αγροτικών προϊόντων.Από το 1978 έως και σήμερα η Γιορτή Ρομπόλας διοργανώνεται ανελλιπώς, το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τοπικά εδέσματα (γίδα βραστή, ντόπια φέτα), άφθονο κρασί, να γνωρίσει τους τοπικούς παραδοσιακους χορούς από τα συγκροτήματα του Μέρμηγκα και να διασκεδάσει με γνήσιο Κεφαλλονίτικο γλέντι.
Το 2010 η γιορτή της Ρομπόλας στα Φραγκάτα, ως μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις τόσο στην Κεφαλλονιά όσο και σε όλη την περιφέρεια των Ιονίων Νήσων, επιλέχτηκε και εντάχθηκε στο πρόγραμμα Γιορτές Ελληνικής Γης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ,ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΚΡΑΣΙ,ΠΟΛΥ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου