Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΤΑ ART SIGNALS του ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA  ΡΟΔΟΠΗ.







 
 ΠΕΡΦΟΡΜΑΝΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΟΛΟΓΙΟΜΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.
 
 
 
 
Στη Σύγχρονη Πινακοθήκη VILLA ΡΟΔΟΠΗ,στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, Μεσολωρά 7 και Βύρωνος, έγινε η πολυμορφική καλλιτεχνική εκδήλωση ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ, που διοργανώθηκε στα πλαίσια των επίσημων εγκαινίων της εικαστικής έκθεσης ART SIGNALS του Κώστα Ευαγγελάτου και συνεχίζεται μέχρι της 5 Σεπτμ. η εντυπωσιακή έκθεση.
Η καθιερωμένη εκδήλωση τέχνης, στήν οποία παραυρέθηκαν σημαντικοί εκπρόσωποι της επιστήμης, των γραμμάτων, των τεχνών, της πολιτικής και κοινωνικής ζωής καθώς και το πολυπληθέστερο φιλότεχνο ελληνικό και ξένο κοινό στην ενδεκαετή ιστορία της, κορυφώθηκε με τη μουσικοποιητική και τη θεατρική περφόρμανς στη ΜΩΒ ΣΚΗΝΗ του κατάφυτου, υποβλητικά φωτισμένου και διακοσμημένου μεγάλου κήπου.
Ευρηματική και  πρωτοποριακή η μουσική σύνθεση του γνωστού συνθέτη,σχεδιαστή κοσμημάτων NICOFILIMON - Νίκου Γαρμπή στο συμβολικό ποίημα ΑΙΝΟΣ του Κώστα Ευαγγελάτου που συνέπραξε φωνητικά στην περφόρμανς με την λυρική απαγγελία της Αγγελικής Γαρμπή.Η σύνθεση βασίστηκε στην ηχητική σύζευξη των  οργάνων με την εκφραστική  μουσικότητα  της ανθρώπινης φωνής.
Ακολούθησε  η υψηλής στάθμης εσωτερική και λιτή  ερμηνεία του ελληνοαμερικανού ηθοποιού-περφόρμερ ΣΠΥΡΟΥ-ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ στο μονόλογο του Σαιξπηρικού ΑΜΛΕΤ, που έγινε στην πρωτότυπη ελισαβετιανή γραφή του και στην ελληνική μετάφραση.Η σκηνοθεσία και η ερμηνεία του δημιούργησε έντονη μέθεξη και μοναδική αισθητική συγκίνηση.
 
Η υπέροχη και μοναδική βραδιά ολοκληρώθηκε με δεξίωση κάτω από το φως του ολόγιομου φεγγαριού, τους ήχους της μουσικής, τις γεύσεις των εδεσμάτων και του άφθονου κεφαλονίτικου κρασιού.
----------------------------
   θερμές ευχαριστίες στον Διονύση και τη Μαρίνα Καππάτου της "Βοσκοπούλας",τον Μάκη Μελισσαράτο του STATERI,τον Νίκο Τσιμάρα,τον Μάκη Ιακωβάτο.
 

Διάρκεια έκθεσης μέχρι 5 Σεπτεμβρίου 2011.
Ωρες επίσκεψης:8 μμ -10 μμ.Τετάρτη μέχρι και Σάββατο.
info: 26710 28501, 6944621286

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου