Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Και νεκρός στα βίαια επεισόδια στη Βρετανία

Εκτός ελέγχου η κατάσταση - Στους δρόμους 16.000 αστυνομικοί
http://img.protothema.gr/C5F5E33718262D6AE34D75E164F795B4.jpg
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Εκτός ελέγχου βρίσκεται πλέον η κατάσταση στη Βρετανία, όπου τα επεισόδια λαμβάνουν μεγάλες διαστάσεις και γενικεύονται στο Λονδίνο αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις.

Ένας άνδρας 26 ετών, ο οποίος είχε τραυματιστεί από σφαίρα ενώ βρισκόταν μέσα σ' ένα αυτοκίνητο το βράδυ της Δευτέρας στη διάρκεια των ταραχών στο Λονδίνο, υπέκυψε στα τραύματά του, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία. Πρόκειται για τον πρώτο νεκρό από το Σαββατοκύριακο που ξέσπασαν οι βιαιότητες στη βρετανική πρωτεύουσα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν διαθέσιμες άλλες λεπτομέρειες.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον ανακοίνωσε ότι θα διακόψει για μια ημέρα τις θερινές διακοπές του κοινοβουλίου και θα το συγκαλέσει για να συνεδριάσει εκτάκτως την Πέμπτη ώστε να προβεί σε μια δήλωση για τις ταραχές που σημειώνονται στο Λονδίνο επί τρεις διαδοχικές νύκτες. "Πρόκειται ξεκάθαρα για εγκληματικότητα", δήλωσε ο Κάμερον προς τους δημοσιογράφους έξω από το γραφείο του στην Ντάουνινγκ Στριτ αφού διέκοψε τις ετήσιες διακοπές του για να επιστρέψει στη Βρετανία. "Ο κόσμος δεν πρέπει να αμφιβάλλει ότι θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να αποκαταστήσουμε την τάξη στους δρόμους της Βρετανίας". Ο βρετανός πρωθυπουργός ανακοίνωσε επίσης ότι, από απόψε, οι αστυνομικές δυνάμεις στο Λονδίνο θα αυξηθούν από 6.000 σε 16.000 αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου