Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Τι θα γίνει στο Beach Party του "Κεφαλονίτη"


Αποστολέας kefalos on 5/8/11 23:05 (159 αναγνώσεις)
Open in new windowΛοιπόν, νομίζω ότι είναι ώρα να αποκαλύψουμε μερικά πράγματα από τη βραδιά... Στα decks από τις 11 το βράδυ και με εναλλαγές θα βρίσκονται δύο DJs από τα πιο γνωστά μαγαζιά της Αθήνας. Ο Μάνος Κουντούρης από το Doors Bar-Restaurant και ο Stavros De La Cruz από το W night club. Για όσους γνωρίζουν από τη νυχτερινή Αθήνα μιλάμε για τα πιο γνωστά μαγαζιά του κέντρου, σημεία αναφοράς στη νυχτερινή διασκέδαση!

Φυσικά, οι DJs βρίσκονται απλά για να δημιουργήσουν μια ευχάριστη μουσική ατμόσφαιρα και να βάλουν τις βάσεις για μια μοναδική βραδιά, για ένα ξέφρενο Beach Party... Εκεί, αναλαμβάνουν τα V.I.P. Babes για να σας ξεσηκώσουν και να δώσουν το χορευτικό ρυθμό στο πάρτυ.
Μοναδικά εφέ, φωτορυθμικά και διάφορες εκπλήξεις - αναμνηστικά που θα μοιραστούν στους παρευρισκόμενους, θα δημιουργήσουν μια μαγική ατμόσφαιρα υποδοχής στο κυρίως τμήμα του πάρτυ!

Γιατί πάρτυ δε σημαίνει ακούω απλά δυνατή μουσική, αλλά συμμετέχω και περνάω καλά. Στόχος μας είναι όλοι να ζήσουμε μια βραδιά που θα θυμόμαστε ευχάριστα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα!!! Στην είσοδο του πάρτυ θα σας περιμένουν πολλά activities, ενώ θα μπορείτε να φωτογραφηθείτε, αλλά και να κερδίσετε αναμνηστικά του περιοδικού που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για αυτή τη βραδιά!

Φυσικά, υπάρχουν αρκετά που δεν μπορούμε ακόμα να αποκαλύψουμε, μη χαλάσουμε και την έκπληξη, απλά το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι το πάρτυ ξεκινά στις 11 το βράδυ και θα ολοκληρωθεί το ξημέρωμα! Για όσους δε διαθέτουν μεταφορικό μέσο, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν δρομολόγια λεωφορείου σε συνεργασία με την εταιρία AVALON, προς το Μακρύ γιαλό από το θέατρο Αργοστολίου "ο Κέφαλος" στις 23:00 - 23:30 - 00:00 - 00:30 - 01:00 και από το Μακρύ γιαλό προς το Αργοστόλι στις 1:30 - 2:00 - 2:30 - 3:00.

Φυσικά, μπορείτε να έρθετε στο Μακρύ Γιαλό με οποιοδήποτε μέσο, καθώς θα υπάρχει μεγαλύτερη οργάνωση στο πάρκινγκ τη φετινή χρονιά! Για όσους από τους φίλους μας δε βρίσκονται στην Κεφαλονιά, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όσα γίνονται στο Μακρύ Γιαλό σε ζωντανή αναμετάδοση, μέσα από την ιστοσελίδα www.mykefalonia.com. Πάντως, σίγουρα αν είστε στο νησί, απλά αξίζει να είστε και εσείς εκεί!!!

Ζωντανή αναμετάδοση με το Μακρύ Γιαλό θα "παίζει" και στη διαφημιστική πινακίδα της MEGA ADVERTISING στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου... με σκοπό να μεταφέρουμε τη διασκέδαση σε ολόκληρη την πόλη μας!

Εμείς θα είμαστε εκεί!!! Εσείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου