Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ακούει κανείς??

Τα αρχαιολογικά ευρήματα έχει νόημα να παραμένουν σε σκοτεινές αποθήκες, ή να παρατίθενται σε προθήκες μουσείων χωρίς συνευρήματα και μακριά από τους τόπους εύρεσης και δυνατότητας ερμηνείας τους? Ανασκάπτουμε, μελετάμε, μαθαίνουμε και αποδίδουμε στο κοινωνικό σύνολο τα αποτελέσματα της ερευνητικής προσπάθειας με δημοσιεύσεις και ποικιλία άλλων προσεγγίσεων...! Και η Σπηλιά της Δράκαινας, στον Πόρο της Κεφαλονιάς είναι έτοιμη να ... συνομιλήσει με μικρούς και μεγάλους ... αποκαλύπτοντας τα Μυστικά της. έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις χαμηλού κόστους με πολλαπλασιατικά οφέλη! Ακούει κανείς???
 POROSNEWS:  ΕΞΑΛΟΥ  Η  ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ  ΚΕΝΤΡΟΥ, ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ  ΞΕΝΩΝΑ , ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ  ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ, ΕΧΕΙ  ΦΕΡΕΙ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ  ΕΙΜΑΙ  ΣΙΓΟΥΡΟΣ  ΝΑ  ΔΟΥΜΕ  ΣΥΝΤΟΜΑ!!
George Diamantatos ΝΑΙ ΣΕ ΑΚΟΥΩ,ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ,ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ... ΟΤΙ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.....ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ.....ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΑΙ ΕΔΩ, ΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ....ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
4 ώρες πριν · · 1 άτομο
Georgia Stratouli
Ναι, καπτα-Γιώργη! Το προσπαθώ, όσο γίνεται! Το πιστεύω, όπως κι εσύ κι άλλοι φίλοι μας στον Πόρο, ότι η αξιοποίηση της Δράκαινας θα αλλάξει το Τοπίο της σχέσης Αρχαιολογίας και κοινού στον Πόρο, ίσως και στο νησί ... και θα ανοίξει νέους δρόμους για τη μελλοντική έρευνα. Αξιοποιούμε όσα μπορούμε τώρα και χτίζουμε ... και για το μέλλον! Τα μνημεία, σπηλιές, οικισμοί, μέγαρα και τάφοι, της 6ης ή της 2ης χιλιετίας, όπως κι εκείνα των ιστορικών χρόνων, ανήκουν σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου