Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Εντολή Δεσπότη, να κατεβάσουν τα πανό για τα φιδάκια της Παναγίας



ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ ΤΗΝ KEFALONIAPRESS.GR!
ΑΡΓΙΝΙΑ.
fidakia_despotis200.jpg Σήμερα, 10 Αυγούστου και ώρα 13:00, η επίτροπος της εκκλησίας μας, ενημερώθηκε -προς έκλπηξη όλων- απο εκπρόσωπο της Μητρόπολης οτι το πανό το οποίο αναρτάται κάθε χρόνο ίδια μέρα (6 Αυγούστου) στον δρόμο προς Αργίνια, πρέπει να αφαιρεθεί.
Η δικαιολογία ήταν η εξής: " μπερδεύονται οι χριστιανοί και δεν ξέρουν σε ποια εκκλησία να πάνε" (!!). Η εντολή ανέφερε οτι τα 2 χωριά, Αργίνια και Μαρκόπουλο πρέπει να αφαιρέσουν τα πανό τους.

  Το πρόβλημα το οποίο δημιουργείται για εμάς τους Αργινιώτες είναι πολύ μεγάλο μιας και το χωριό μας βρίσκεται πολυ ψηλά και δεν είναι κεντρικό σημείο όπου διέρχονται αυτοκίνητα. Αντιθέτως με το Μαρκόπουλο στο οποίο δεν προκύπτει κανένα απολύτως πρόβλημα μιας και είναι σε κεντρικό δρόμο. Αυτή λοιπόν η απόφαση έχει ώς αποτέλεσμα να αποξενωθεί και να απομονωθεί το χωριό μας. Τα φιδάκια της Παναγίας για εμάς είναι ένα μείζον θέμα. Θέλουμε να επισκέπτονται το χωριό μας για να τα δούν απο κοντά.

  Τα ερωτήματα τα οποία μας απασχολούν σήμερα είναι τα εξής: Ποιός έκανε την καταγγελία στην Μητρόπολη οτι οι χριστιανοί "μπερδεύονται"; (κατα την προσωπική μου άποψη, όχι και τόσο αξιόπιστο επιχείρημα..(!)). Για ποιόν λόγο προσπαθούν να αποτρέψουν τον κόσμο να έρθει στο χωριό μας; Γιατί οι χριστιανοί αυτοί στους οποίους αναφέρεται η απόφαση μπερδεύονται; Αν δουν το πανό και δεν θέλουν να έρθουν ή δουν το πανό και θέλουν να έρθουν, τότε ποιό ακριβώς είναι το..."μπέρδεμα";.

Α.Σιλιβέρδη.
  (POROSNEWS) ,EINAI  ΚΡΙΜΑ  ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ   ΠΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ  ΘΕΜΑ  ,(ΜΟΝΟ  ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΓΑΡΙ) ,  ΟΠΩΣ ΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ,   http://pronoikefalonias.blogspot.com  , ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ    ΦΥΣΙΚΑ   ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ   ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ  ΛΟΓΟ  ΤΗΣ  ΚΟΝΤΙΝΗΣ  ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ!!!!!!!!!  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ  ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΙΑ  ΤΕΤΟΙΑ  ΚΟΝΤΡΑ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΜΕΙΩΣΗ  ΤΩΝ  ΠΙΣΤΩΝ   ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΟΦΕΛΕΙ    ΚΑΝΕΝΑΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου