Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΒΟΛΑΤΡΕΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ!

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΗΡΟΤΗΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΠΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ ΤΟΥ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ



ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ή ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ;
Όπως και να έχει, το ΕΓ/ΟΓ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ μετά από μια αδιάκοπη παρουσία 16 χρόνων στη γραμμή Πάτρας-Σάμης-Ιθάκης καλείται για πρώτη φορά να υπηρετήσει τη γραμμή Πόρου-Κυλλήνης.
Συγκεκριμένα, από  το  Σάββατο 2 Ιουλίου το απόγευμα θα είχαμε σκάτζα των πλοίων της Strintzis Ferries που σημαίνει ότι από τις 3 Ιουλίου και για περίπου 2 μήνες (τουλάχιστον) το ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ θα εξυπηρετεί τη γραμμή της Σάμης ενώ το ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ τη γραμμή του Πόρου.
Η πληροφορία μας είχε έρθει από πολύ νωρίς όμως καθυστερήσαμε να την δημοσιοποιήσουμε εφόσον η πλοιοκτήτρια εταιρεία, σκοπίμως ή όχι, δεν έχει ενημερώσει το επιβατικό κοινό. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους γίνεται αυτή η αλλαγή, δεν είναι όμως του παρόντος η ανάλυσή τους...
Ας αρκεστούμε στην ευχή να έχει θετικά αποτελέσματα αυτή η κίνηση και να μην προκαλέσει αντιδράσεις.
Καλή δύναμη στα πληρώματα των δύο πλοίων!

ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. 3 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΣΤΟ ΠΟΡΟΣ-ΚΥΛΛΗΝΗ (ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ), 3 ΑΠΟ ΤΗΝ STRINTZIS (ΣΥΝ ΕΝΑ ΒΡΑΔΙΝΟ), 2 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΑΜΗ-ΠΑΤΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΥΛΛΗΝΗ-ΛΗΞΟΥΡΙ-ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου