Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!




Μια δωρεάν εφαρμογή του iPhone κάνει πάταγο ακόμα δεν πρόλαβε να κάνει την εμφάνισή της αφού δίνει τη δυνατότητα σε όσες γυναίκες επιθυμούν να κάνουν προσθετική στήθους να δουν από πριν το αποτέλεσμα (Pic+Vid)


Η τεχνολογία στο βωμό της πλαστικής στήθους… μια εφαρμογή που θα λατρέψουν οι άνδρες αλλά θα χρησιμοποιηθεί κατά κόρον από της γυναίκες.
Ο λόγος για το iAugment, μια δωρεάν εφαρμογή του iPhone που απευθύνετε σε όσες εσάς θέλετε να κάνετε μια πλαστική στήθους και πρώτου βάλετε νυστέρι θα θέλατε να δείτε πως θα ήσασταν με πιο μεγάλο στήθος.
Η εφαρμογή είναι δημιούργημα της πλαστικού χειρουργού Elizabeth A. Kinsley, από τη Νέα Ορλεάνη, η οποία είναι η πρώτη που χρησιμοποίησε τρισδιάστατη οπτικοποίηση του μετεγχειρητικού αποτελέσματος, ώστε να έχουν καλύτερη εικόνα οι γυναίκες για το πώς θα είναι μετά από κάποια πλαστική επέμβαση.
Πως μπορεί όμως κανείς να χειρίζεται την εφαρμογή; Η χρήση της είναι πανεύκολη. Κατά την ίδια τη χειρουργό, η εφαρμογή αναπτύχθηκε για να έχει κάποια κοπέλα η οποία ήταν σε κάποιο δίλημμα για το αν θα ήθελε τελικά να υποβληθεί σε μία τέτοια επέμβαση να τη χρησιμοποιήσει ως μία πρώτη προσέγγιση.
Όπως δηλώνει στη Βρετανική Ντέιλι Μέιλ η 36χρονη Claire Kilburn "Είναι μια τέλεια εφαρμογή. Ήθελα να κάνω προσθετική στήθους αλλά ήθελα να δω πρώτα πως θα μοιάζει το νέο μου στήθος".
Με την εμφάνισή της στο ηλεκτρονικό κατάστημα των iTunes, η εφαρμογή σχολιάστηκε από περισσότερα των 7,000 άτομα, εκ των οποίων αρκετοί εξέφρασαν ανησυχίες για προώθηση των πλαστικών επεμβάσεων, όμως στην πλειονότητά τους τα σχόλια ήταν θετικά.
Αναρτήθηκε από το http://coutsombolaithaca.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου