Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ?



Σκαλα 13/08/2011


  Προχτές στο χωριό μου την Σκάλα συγκεντρώθηκαν στο κοινοτικό κατάστημα κάποιοι άνθρωποι επώνυμοι μαζί με κάποια ανθρωπάκια που θα αποφάσιζαν την πεζοδρόμηση του μοναδικού κεντρικού δρόμου του χωριού. Οι πόρτες κλειστές, συνάντηση «ΟΜΕΡΤΑ». Εμείς που μαχόμαστε κατά του τερατουργήματος που οι κύριοι αυτοί σχεδιάζουν, πληροφορηθήκαμε το γεγονός από την εφημερίδα Ημερήσιος στης 2 το μεσημέρι που όλοι βρισκόμαστε στις εργασίες μας. Το συνειδησιακά υποταγμένο Κ.Σ. Σκάλας και τα ανδροειδεί που το απαρτίζουν θεώρησαν περιττό να ενημερώσουν τους χωριανούς για την επίσκεψη των μελετητών της πεζοδρόμησης ώστε να ακουστούν και άλλες γνώμες για το θέμα αυτό.
  Μπράβο σας κύριοι, δώστε το τελευταίο χτύπημα στην Σκάλα, εξυπηρετήστε ξένα συμφέροντα και όχι του χωριού, συνεχίστε να διώχνετε τους τουρίστες από τον οικισμό. Είσαστε δορυφόροι άλλων συμφερόντων πλην του χωριού μας. Συνεχίστε τον ύπνο σας, το ξενοδοχείο το πληρώνουν άλλοι.
  Κ. Δήμαρχε, κ. Αντιδήμαρχε, 3 ημέρες συνεχόμενες οι κύριοι του «Εμπορικού συλλόγου» αύξησαν αυτοβούλως την ώρα παραμονής του σιδερόφρακτου αίσχους στο δρόμο, μέχρι πριν 3 4 μέρες άνοιγαν τον δρόμο στης 11 το βράδυ, κατόπιν θεωρώντας ότι δεν εξυπηρετούνταν επαρκώς οι ταμιακές τους απαιτήσεις στα μαγαζιά τους, διέταξαν να βγαίνουν οι μπάρες περασμένες 12.
  Κ. Αντιδήμαρχε όταν ενημερωθήκατε από γνωστό επαγγελματία του χωριού για το γεγονός αυτό τι κάνατε; Μήπως σφυρίζατε αδιάφορα για άλλη 1 φορά; Αυτό μου θυμίζει τον αρκουδιάρη με το ντέφι, αυτός χτυπάει το ντέφι στο ρυθμό που θέλει και η αρκούδα χορεύει, αλήθεια κ. Αντιδήμαρχε ποιος είναι ο ρόλος ο δικός σας;
  Ότι στο χωριό δεν υπάρχει επαρκείς φωτισμός στους δρόμους δεν σας ενδιαφέρει, ότι δεν υπάρχει 1 ταξί στο κέντρο του χωριού το οποίο θα εξυπηρετούσε τους παραμένοντες τουρίστες στον οικισμό ούτε γι' αυτό ενδιαφέρεστε. 3 χιλ. παραλία δίχως τουαλέτες, ντουζιέρες, αποδυτήρια, καλάθια απορριμμάτων πέρα βρέχει για εσάς, ότι ο δρόμος εκτός του σιδεροφράγματος έχει γίνει πάρκιν και δυσχεραίνει την άφιξη των τουριστικών λεωφορείων καθώς και του ΚΤΕΛ που φέρνουν κόσμο στον οικισμό ούτε αυτό σας αγγίζει, ότι το ιατρείο απέχτησε μορφή κτηρίου κάπως ανθρώπινου με προσωπικά έξοδα της ιατρού και δεν φαίνετε στάβλος για γελάδες ούτε και γι' αυτό ιδρώνετε, ότι δεν υπάρχουν σε αυτό επαρκείς αριθμός φαρμάκων και φιάλη οξυγόνου για αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών αδιαφορείτε.
  Μπράβο κύριοι ταγοί, σωστά σκέπτεστε πάνω από όλα ο πεζοδρόμος, τρώνε οι εμμέτεροι, γλύφουν τα κόκαλα κάποιοι άλλοι και όλα τα άλλα προβλήματα τα έχετε επιλύσει, μπράβο, μπράβο, μπράβο είστε αξιέπενοι όλοι.
  Ώσο για την ΕΛ.ΑΣ. απών από παντου.

Δ. Γ. ΖΑΠΑΝΤΗΣ
Κ. Δ. ΖΑΠΑΝΤΗΣ
Φ. ΜΑΣΣΑΛΗ
Σ. Γ. ΖΑΠΑΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου