Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΗΧΗΡΟ ΠΑΡΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ!

Πάρτι και… διαμαρτυρία!


http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/11/08/04/225045-1.jpg?w=400&f=bicubicΟι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου έκαναν πάρτι …
στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, επικράτησαν –για δεύτερη συνεχόμενη φορά-της Ντιφερντάνζ με 3-0 εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση τους στα play-off του Europa League.

Στην κερκίδα αν και πανηγυρικό το κλίμα, οι φίλαθλοι των γηπεδούχων, δεν μπορούσαν να μην ασχοληθούν με την απόφαση της Παρασκευής που θα κρίνει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται «οι ερυθρόλευκοι» τη νέα περίοδο, φωνάζοντας συνθήματα κατά της ΕΠΟ και της Πολιτείας. 

ΤΕΛΙΚΟ: ΠΑΟΚ - Βαλερένγκα 3-0


http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/11/08/04/225816.jpg?w=400&f=bicubicΣαν να μην πέρασε μία μέρα από τις μαγικές ευρωπαϊκές βραδιές κόντρα…
σε Φενέρμπαχτσε, Βιγιαρεάλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ που έκαναν την κατάμεστη Τούμπα να παραληρεί την περασμένη σεζόν, ένας εξαιρετικός ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 την Βαλερένγκα στην Θεσσαλονίκη, «χόρτασε» τους οπαδούς του και σφράγισε - μετά και το 2-0 της Νορβηγίας – με τον καλύτερο τρόπο την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Εξαιρετική στο δημιουργικό και εκτελεστικό κομμάτι η ομάδα του Μπόλονι, με κορυφαίους του Βιεϊρίνια και Αθανασιάδη έφτιαξε και τελείωσε φάσεις ενώ ανασταλτικά, έχοντας σε πολύ καλή βραδιά τον Γκαρσία, έκλεισε όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Κρέσιτς και περιόρισε σε εντελώς παθητικό ρόλο τους Νορβηγούς.


Το «παρών» στις κερκίδες της «Τούμπας» έδωσε και ο Βασίλης Φλωρίδης, υποψήφιος αγοραστής του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ που πριν την σέντρα είχε και συνάντηση με τους εκπροσώπους της ομάδας. 
ΠΗΓΗ : 24ωρο:

ΜΗΝ  ΞΕΧΝΑΜΕ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΑΕΚ  ,ΚΑΙ Ο ΠΑΟ  ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ  ΑΠΟ ΤΩΝ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ,ΧΑΝΟΝΤΑΣ 3-4 ΕΝΤΟΣ ,ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ 1-1
ΕΤΣΙ  ΤΩΡΑ  ΕΧΟΥΜΕ , ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ SPORT-FM.GR

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι στο Europa League

Από θέση (θεωρητικής) ισχύος θα μπουν στην κλήρωση της Παρασκευής (14:30) για τα play offs του Europa League ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό Βόλου, που θα είναι στο γκρουπ των αδυνάτων. Αυτό ασφαλώς δεν σημαίνει τίποτα, καθώς υπάρχουν ισχυροί, αλλά και βατοί αντίπαλοι και στα δύο γκρουπ. Έχοντας απομείνει δύο αγώνες για τη συμπλήρωση του «χάρτη» των play offs, το www.sport-fm.gr σάς παρουσιάζει πώς χωρίζονται οι ομάδες σε ισχυρούς και αδυνάτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου