Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Υπάρχει πρόεδρος στη Σκάλα;Βλέπει τα προβλήματα;



skala_plateia300.jpgΥπάρχει   πρόεδρος στο χωριό μας?  Υπάρχει πρόεδρος στην πιο τουριστική περιοχή της Κεφαλονιάς την Σκάλα? Μήπως έχουν αφεθεί όλα στο    έλεος  του Θεού  με ό,τι αυτό συνεπάγεται?
 
Εάν υπάρχει πρόεδρος  τότε φαίνεται ότι η παρουσία του γίνεται αισθητή μόνο   δια της απουσίας του.   Δεν εξηγείται  το χωριό μας να παρουσιάζει   αυτή τη θλιβερή εικόνα.
 
Πρώτη  φορά τα τελευταία χρόνια  οι μόνιμοι κάτοικοι αλλά και οι παραθεριστές αντικρίζουν εικόνες  που μόνο περήφανους  δεν  μας κάνουν στα μάτια χιλιάδων  επισκεπτών και   αμαυρώνουν την ιστορία αυτού του τόπου. Παντού σκουπίδια , όπου κι αν κοιτάξεις.
 
Τα πεζοδρόμια γεμάτα ξερά χόρτα, εγκαταλελειμμένα  μεγάλα αντικείμενα. Τα καλαθάκια  ξεχειλισμένα από σκουπίδια.

 
Κάποτε   ήμασταν  περήφανοι  για το καθαρότερο   νησί. Σήμερα  με   την εικόνα   που παρουσιάζει η Σκάλα  μόνο ντροπή αισθανόμαστε.
 
Δεν είναι  μόνο το θέμα της καθαριότητας,  καθώς η εικόνα στην παραλία  δεν είναι και η καλύτερη. Κάθε   είδους μικροπωλητές αλλά  και   άλλοι που προσφέρουν  υπηρεσίες  όπως (μασάζ),   δεν   μας   κάνουν   και την καλύτερη διαφήμιση .Αντίθετα   μας παρουσιάζουν στους επισκέπτες   σαν μια τριτοκοσμική χώρα.
Όσο  για τις    βραδινές ώρες  , ας μην το συζητάμε καλύτερα.   Η εικόνα είναι γνωστή,   με τους δεκάδες   αθίγγανους .
 
Πιθανόν ο κύριος   πρόεδρος  δεν τα γνωρίζει όλα τα παραπάνω, καθώς   ζει στην κυριολεξία σε  διαφορετική περιοχή και εποχή.
 
Κύριε πρόεδρε  , η Σκάλα αξίζει καλύτερη  τύχη   και μεγαλύτερη  προσοχή.   Χρειάζεται  καθημερινή παρουσία, όρεξη και δουλειά.  Επιτέλους ας αναλάβεται  τις ευθύνες σας, διαφορετικά  κάντε τόπο  σε    ανθρώπους με όραμα  και   όρεξη  για δουλειά.
 
Αγανακτισμένος  Σκαλισιάνος .
 ΠΗΓΗ : http://kefaloniapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου