Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ο Αντιπεριφεριάρχης δίνει τα συγχαρητήρια για την επιτυχία σας στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Ο αγώνας για τη ζωή είναι συνεχής και οι ευκαιρίες είναι πολλές.
Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, θα ήθελα να σας εκφράσω από καρδιάς τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχία σας στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Μια επιτυχία σημαντική, ένας σταθμός στην ζωή σας, ως αποτέλεσμα της επίπονης σας προσπάθειας, της συστηματικής και μεθοδικής δουλειάς σας, του σκληρού και δύσκολου αγώνα σας.
Γνωρίζοντας πολύ καλά, τόσο ως πολιτικός αλλά κυρίως ως πατέρας, την μακροχρόνια κοπιαστική προσπάθεια, την αγωνία και τις στερήσεις σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο, προκειμένου να επιτύχετε το στόχο σας, απευθύνω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τα πιο ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια σε εσάς, τις οικογένειές σας και στους καθηγητές σας, για την επιτυχία σας.
Από εδώ και στο εξής ως Ακαδημαϊκοί πολίτες, χαράσσετε μια νέα πορεία με στόχο την επαγγελματική και κοινωνική σας ανέλιξη. Σας εύχομαι τα φοιτητικά σας χρόνια να είναι παραγωγικά ως προς την επιστήμη, συμβάλλοντας στην ολοκλήρωση της προσωπικότητάς σας, και προς όφελος γενικότερα της κοινωνίας μας
Όσα παιδιά δεν πετύχατε απόλυτα το στόχο σας, μην απογοητεύεστε, συνεχίστε την προσπάθεια με μεθοδικότητα και με αυτοπεποίθηση. Η ζωή δεν κρίνεται μόνο σε μια στιγμή. Για όλες και όλους αρχίζει ένας νέος κύκλος προσπαθειών. Άλλωστε κανένας πόλεμος δεν κρίνεται από μία μάχη. Ο αγώνας για τη ζωή είναι συνεχής και οι ευκαιρίες είναι πολλές. Αργά ή γρήγορα, η συνέπεια και οι κόποι ανταμείβονται.
Καλή πρόοδο καλή συνέχεια, θάρρος, επιμονή και θέληση, να θέτετε και να κατακτάτε, στόχους διαρκώς.

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου