Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

H ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΕΡΝΑ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ!

4D04156D61388D731E2CA629CBD4BCBC Βάλθηκαν να κάψουν την Κέρκυρα!

Βάλθηκαν να κάψουν την Κέρκυρα!

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο νότιο συγκρότημα της Κέρκυρας
, ενώ οι αρχές έχουν προχωρήσει σε δεκάδες προσαγωγές.
Οι φωτιές που εκδηλώθηκαν στις περιοχές των Βιταλάδων και Άη Γόρδη Λευκίμμης είναι ιδιαίτερα σφοδρές, ενώ το έργο της πυροσβεστικής συσχαιρένουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στη Ν. Κέρκυρα και φτάνουν τα 7 μποφόρ.Μάλιστα, στις Βιταλάδες κάηκε το δημοτικό αναψυκτήριο.
Στο νησί έχουν καταφθάσει ενισχύσεις των επίγειων δυνάμεων σε αεροπορικά μέσα ενώ έχουν σπεύσει να συνδράμουν όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των πυροσβεστικών οχημάτων των δημοτικών κοινοτήτων.

Εν τω μεταξύ, ο Δήμος Κέρκυρας έχει προχωρήσει σε επίταξη ιδιωτικών υδροφόρων με τους ιδιοκτήτες τους να συμβάλλουν στις επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ το Δημαρχείο Κέρκυρας παραμένει ανοικτό προκειμένου να γίνει συντονισμός της επιχείρησης από πλευράς της Τ.Α.

Οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν ήταν συνολικά εννέα, ενώ οι περισσότερες τέθηκαν υπό έλεγχο αργά το απόγευμα. Οι φωτιές ξέσπασαν σήμερα μετά τις 4 το απόγευμα στις περιοχές Σκίδι του Άη Μαθιά, Πρασούδι, Μεσογγή, Σπήλιο, Βιταλάδες, Άη Γόρδη Λευκίμμης, Παλαιοχώρι, Βουνιατάδες και Χλωμό.
www.corfupress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου