Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ kefaloniaphotonews.gr



Συνεδριάζει η Τουριστική Επιτροπή Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου.
Συνεδριάζει σε 1η τακτική συνεδρίαση η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Δήμου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Θεάτρου «ΚΕΦΑΛΟΣ», την Πέμπτη 4 Αυγούστου και ώρα 19:00 , προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:
- Γνωριμία μελών .
- Προτάσεις για ευέλικτη και αποτελεσματική λειτουργία της Επιτροπής .
- Σύσταση υποεπιτροπών ειδικών θεμάτων.
- Ενημέρωση από τον Πρόεδρο και υπεύθυνο Τουριστικής Προβολής του Δήμου.
- Στόχευση Νέων Αγορών.
- Τρόπος παρουσίασης του Δήμου στις Διεθνείς Εκθέσεις .
- Αναπτυξιακή Προοπτική του Νησιού στο άμεσο Μέλλον.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΚΑΤΟΣ


Ποιος κοροϊδεύει ποιον; Η Εταιρεία τον Δήμαρχο ή ο Δήμαρχος εμάς;
Δευτέρα 1/8/11, ώρα 18.19, ξεφορτώσεις στόκου, παρά τις διαβεβαιώσεις του Δήμαρχου ότι έχουν σταματήσει λόγω τουριστικής περιόδου.
Σύσκεψη υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σ. Σπύρου, για θέματα ακτοπλοΐας

Σύσκεψη για θέματα ακτοπλοΐας υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη, Σπυρίδωνα Σπύρου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι: Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας, Χρήστος Σκούρτης, η Αντιπεριφερειάρχης Νησιωτικής Πολιτικής και Μικρών Νησιών, Σμαράγδα Σαρδελή, ο Υπολιμενάρχης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, Αντώνης Μάζης, οι ακτοοπλόοι και ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Συλλόγου Ναυτεργατών Κέρκυρας.
Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η λειτουργία της πορθμειακής γραμμής Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα αλλά και γενικότερα θέματα που σχετίζονται με τον κλάδο της ακτοπλοΐας.
Ο Περιφερειάρχης τόνισε μεταξύ των άλλων ότι: «Με αφορμή τη συμμετοχή μου στην αυριανή συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, θέλω να διαμορφώσω μια συγκεκριμένη άποψη για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο της ακτοπλοΐας. Στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και η αναβάθμιση της γραμμής, η οποία εξυπηρετεί έναν από τους σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς».

Να βρούμε τη χρυσή τομή για τα δρομολόγια

«Όσον αφορά το θέμα καθορισμού των δρομολογίων», ο κ. Σπύρου, σημείωσε: «Ολοι μαζί, το Λιμεναρχείο, οι ακτοοπλόοι, οι εργαζόμενοι αλλά και η Περιφέρεια θα πρέπει να προσεγγίσουμε με σοβαρότητα και με απόλυτη ευθύνη τα προβλήματα και να βρούμε τη χρυσή τομή, η οποία θα εξυπηρετεί τους πολίτες και πάνω απ’ όλα τον τόπο.
Αναγνωρίζω ότι υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις αλλά μέσα σε πνεύμα συνοχής και συναίνεσης είμαι σίγουρος ότι μπορεί να βρεθεί η καλύτερη λύση, η οποία να εξυπηρετεί όλους τους εμπλεκόμενους.
Στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών αλλά και στο αρμόδιο Υπουργείο πρέπει να φθάσει μια πρόταση, που να έχει συμφωνηθεί απ’ όλους μας και κυρίως να εξυπηρετεί τον τόπο μας».
Από την πλευρά τους οι ακτοοπλόοι, μιλώντας στα τοπικά Μ.Μ.Ε, ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη γι’ αυτήν του την πρωτοβουλία και δεσμεύτηκαν ότι τις προσεχείς ημέρες θα προσπαθήσουν να καταλήξουν σε μια κοινή πρόταση, στο πνεύμα που καθόρισε - στο πλαίσιο της σύσκεψης - ο κ. Σπύρου».




 http://kefaloniaphotonews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου