Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ του ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ"

 
 
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες και οι πρόβες για τα ιδιότυπα και μοναδικής σύλληψης καλλιτεχνικά δρώμενα που θα γίνουν το Σάββατο 13 Αυγούστου 2011, στον εκθεσειακό χώρο και τον κατάφυτο κήπο της Σύγχρονης Πινακοθήκης Villa ΡΟΔΟΠΗ του Κώστα Ευαγγελάτου, Μεσολωρά 7 και Μαντζαβίνου 8 (κήπος) στο Αργοστόλι, γιά την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ, στα πλαίσια των εγκαινίων της έκθεσης ζωγραφικής, ψηφιακών εικόνων, κατασκευών και μονοτυπιών με τίτλο ART SIGNALS.Eγκαίνια έκθεσης 9 μμ.
 
Στίς 10.15 μμ ο συνθέτης σύγχρονης μουσικής, σχεδιαστής κοσμημάτων NICOFILIMON-Νίκος Γαρμπής θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το έργο του ΑΙΝΟΣ, πάνω σε ένα ποίημα του Κώστα Ευαγγελάτου, από τη νέα του συλλογή "Εγκάρσια πτήση",εκδ. Απόπειρα 2011. Η σύνθεση είναι για δακτυλιδόφωνο, Theremin, μαγνητοταινία, φωνή-Κώστας Ευαγγελάτος και απαγγελία-Αγγελική Γαρμπή.
Στις 10.30 μμ, ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός, θεατρολόγος και περφόρμερ Σπύρος-Ανδρέας Παπαδάτος θα ερμηνεύσει σε δική του σκηνοθεσία έναν βασικό μονόλογο από τον Σαιξπηρικό ΑΜΛΕΤ στο αγγλικό πρωτότυπο αλλά και στην ελληνική μετάφραση του Βασίλη Ρώτα.Ο  καλλιτέχνης, ο οποίος σπούδασε στη Νέα Υόρκη, έχει ερμηνεύσει  ρόλους στο σινεμά και το θέατρο,σε ελληνικές και ξένες παραγωγές, εμφανίζεται γιά πρώτη φορά στην Κεφαλονιά.  
 
πληροφορίες: 2671028501, 6944621286
Είσοδος ελεύθερη
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου