Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ 28 /7 ΕΩΣ 12 /8 2012, ΛΟΝΔΙΝΟ

Η Ελλάδα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Προολυμπιακό Τουρνουά και θα είναι μία από τις 12 συμμετέχουσες ομάδες, που θα βρεθούν Πουέρτο Ρίκο ή Παρίσι για μία θέση στο Λονδίνο 2012.

Οι πρώτες δύο θέσεις του Eurobasket της Λιθουανίας δίνουν απ' ευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Οι θέσεις 3-6 της διοργάνωσης δίνουν «εισιτήριο» για το Προολυμπιακό Τουρνουά κι η ομάδα του Ηλία Ζούρου θα έχει ακόμη μία ευκαιρία να «πετάξει» για Λονδίνο.

Το Προολυμπιακό Τουρνουά θα διεξαχθεί 2-8/7/12 είτε στο Πουέρτο Ρίκο είτε στο Παρίσι (σ.σ. θα ανακοινωθεί προσεχώς) με την παρουσία 12 ομάδων. Οι πρώτες τρεις θέσεις οδηγούν στην αγγλική πρωτεύουσα.

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ (2-8 Ιουλίου 2012)

FIBA Europe: Ελλάδα, Λιθουανία,  Σκόπια,  Ρωσία
FIBA Americas: Πουέρτο Ρίκο, Δομινικανή Δημοκρατία, Βενεζουέλα
FIBA Africa: Ανγκόλα, Νιγηρία
FIBA Oceania: Νέα Ζηλανδία
FIBA Asia (15-25/9): 2 χώρεςΚΑΙ  ΑΝΑΛΥΣΗ  ,, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ  ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ  ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ  ΘΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ 12 ΧΩΡΕΣ , ΚΑΙ    ΤΙΣ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΘΑ  ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ  ΤΟΥ  ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  ΤΟΥΡΝΟΥΑ  :
ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ  ΕΙΜΑΣΤΕ 4,, ΕΛΛΑΔΑ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ  ,ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΧΘΕΣ ΧΑΣΑΜΕ  ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ,   ΚΑΙ  ΦΥΡΟΜ , ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ  ΑΥΡΙΟ. , ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΒΓΗΚΕ 7η ΚΑΙ Η ΣΕΡΒΙΑ  8η.
ΟΙ  ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ  ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ  ΕΙΝΑΙ  ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑ ΤΗΣ  FIBA, ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ, Η  ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ,  ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ (ΑΝΓΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑ)  ,, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ  ΤΥΧΗ  !

ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑΚΙ,,, ΤΑ ΦΥΡΟΜ. ή ΣΚΟΠΙΑ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΜΕ,,  (ΠΟΥ ΟΝΤΟΣ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ,,, )  Η  ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ  ΤΑ ΛΕΝΕ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,, ΤΟ  ΒΛΕΠΑΜΕ  ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤ1, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ  ΣΑΙΤ ΤΗΣ  FIBA!!!   MKD,,,,   !!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου