Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Η Εθνική βρίσκεται στο Τελ Αβίβ, όπου θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ

Σάντος: Σημαντικός αλλά όχι τελικός ο αγώνας με το Ισραήλ
 
Σάντος: Σημαντικός αλλά όχι τελικός ο αγώνας με το Ισραήλ
Το νέο αίμα της Εθνικής ποδοσφαίρου Γιώργος Γεωργιάδης (αριστερά) και Γιάννης Ζαραδούκας
εκτύπωσημικρό μέγεθος μεγάλο μέγεθος
Σημαντικός αλλά όχι τελικός είναι σύμφωνα με τον κ. Φερνάντο Σάντος ο αυριανός εκτός έδρας αγώνας της Ελλάδας με το Ισραήλ για την προκριματική φάση του Euro 2012. «Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ωστόσο, δεν θα έλεγα ότι έχει τον χαρακτήρα τελικού. Υπάρχουν ακόμη τρία ματς. Έχουμε φτάσει στη πιο δύσκολη καμπή της διοργάνωσης και θέλουμε να είμαστε παρόντες στην τελική φάση του Euro 2012», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής κατά την αναχώρηση της εθνικής ομάδας για το Τελ Αβίβ.

Η ελληνική ομάδα έπειτα από 6 αγώνες βρίσκεται επικεφαλής του 6ου προκριματικού ομίλου με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 14 βαθμούς. Αν δεν νικήσει στο Ισραήλ κινδυνεύει να βρεθεί στη δεύτερη ή και τρίτη θέση της βαθμολογίας καθώς η Κροατία που έχει 13 βαθμούς αγωνίζεται την Παρασκευή στη Βαλέτα με την Μάλτα, ενώ 13 βαθμούς αλλά με έναν αγώνα περισσότερο έχει και το Ισραήλ. «Για να προκριθούμε στην τελική φάση πρέπει να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλα τα ματς (με Ισραήλ, Λετονία και Γεωργία εκτός έδρας, Κροατία εντός), όχι μόνο σε αυτό της Παρασκευής. Οι παίκτες μας είναι προετοιμασμένοι για να κάνουν ένα καλό παιχνίδι», συμπλήρωσε ο πορτογάλος κόουτς.
Στην αποστολή για τον αγώνα με το Ισραήλ συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές Σηφάκης, Τζόρβας, Βύντρα, Μανιάτης, Τοροσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ζαραδούκας, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Φωτάκης, Μάκος, Πέτσος, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Φετφατζίδης, Λυμπερόπουλος και Σαμαράς.
ΠΗΓΗ:  www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου