Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ!!!!

Για μια ακόμη φορά έγινε ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ !!!!
 
 
Κύριοι με μεγάλη αγανάκτηση η Ν.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ. καταδικάζει την απαράδεκτη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων για εγκατάσταση νέων ιχθυοκαλλιεργειών στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς και Ιθάκης .

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο χωρίς σωστή ενημέρωση των περιφερειακών συμβούλων για τη σοβαρότητα της απόφασης και της καταδίκης των νησιών μας από την οικογένεια Γερουλάνου, μετά από την εισήγηση της Α/Περιφέρειας Κεφαλληνίας και Ιθάκης με εισηγητή τον Α/Περιφερειάρχη κ. Σωτήρη Κουρή. Αυτή η απόφαση ήταν η ταφόπλακα των νησιών μας για ποιοτική τουριστική ανάπτυξη και υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών.



Το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν σεβάστηκε καθόλου το λαό της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης την τύχη του και την τύχη των παιδιών του.
Δεν σεβάστηκε καν και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αρ.231/2011 που κατά πλειοψηφία αποφάσισε να παραμείνουν ως έχουν οι υφιστάμενες μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας και με την δυναμικότητα που έχουν και να μην γίνει καμιά άλλη μονάδα στην Κεφαλονιά.

Ζητάμε την άμεση ανάκληση της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου για της Ιχθυοκαλλιέργειες στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς και Ιθάκης και να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο ξανά, αφού όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι ενημερωθούν έγκαιρα και εφ’ όλης της ύλης για τις αποφάσεις που έχουν παρθεί κατά καιρούς από τις αρχές του Νομού Κεφαλληνίας και Ιθάκης , αλλά και από τους κατά τόπους φορείς αλλά και τις αποφάσεις των μελετών και των ερευνών των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων!

Η Κεφαλονιά και η Ιθάκη αξίζει μια καλλίτερη αντιμετώπιση στα ουσιαστικά προβλήματα που ταλανίζουν τα νησιά μας.

Ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ
Διαμαντάτος Γεράσιμος
  ΠΗΓΗ:  kefaloniaphotonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου