Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Μια οφειλόμενη απάντηση από το εκδότη της ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.......


Αναδημοσίευση από το http://kefaloniaphotonews.gr/
Τα γραφόμενα του ανώνυμου αναγνώστη αδικούν την εφημερίδα ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. Διαβάστε τι μας έστειλε ο εκδότης της εφημερίδας κ. Ξενοφώντας Ευαγγελάτος.

Διάβασα την επιστολή που σου έστειλε ο "άγνωστος" συγραφέας σχετικά με την παρουσία της Σοφίας Λουκέρη στην Επιτροπή Τουρισμού την Τετάρτη το βράδυ.
Ευχαριστώ για το γεγονός ότι στο δικό σου σχόλιο υποστήριξες την άποψη ότι ο δημοσιογράφος αναζητά πάντα την είδηση, άσχετα με αυτόν που βρίσκεται μέσα στην είδηση. Σε ό,τι αφορά τον αναγνώστη της ιστοσελίδας σου που έστειλε τη συγκεκριμένη επιστολή, καλό θα ήταν να διαβάζει την εφημερίδα "Κεφαλονιά" που κατά την γνώμη του "παίζει" την κα Λουκέρη. Παραθέτω το σχόλιο της εφημερίδας για την επίσκεψη της κας Λουκέρη στην Επιτροπή Τουρισμού και παρακαλώ να αναρτηθεί κάτω από το παρόν κείμενο.

Ευχαριστώ πολύ
Ξενοφώντας Ευαγγελάτος
(με όνομα και επίθετο)

Το σχόλιο της εφημερίδας είναι το εξής:
"Δεν κερδίζονται έτσι οι σταυροί!
Όρμησε προχθές το βράδυ η Σοφία Λουκέρη μέσα στην Επιτροπή Τουρισμού, πήρε καρέκλα δίπλα στον Κεκάτο και άρχιζε να μοιράζει προσκλήσεις για ένα ιατρικό συνέδριο! Από ευγένεια ο Αντιδήμαρχος δεν μίλησε, αλλά κάποιος πρέπει να πει στην κα Λουκέρη ότι δεν έρχονται έτσι οι σταυροί! Τι είναι η Τουριστική Επιτροπή, καφενείο; Μπουκάρει ο καθένας όποτε θέλει; "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου