Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Μεγάλη προβολή για το νησί μας σε παγκόσμιο επίπεδο

 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  ΤΗΝ   e-kefalonia.net
Eιδική εκπομπή του BBC για τη Κεφαλονιά στις 7 Νοέμβρη και θα αναρτηθεί για μία εβδομάδα στο διαδίκτυο (site BBC).
Η εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη  28 Σεπτέμβρη στο Mediterranee προς τιμή του κυρίου Loui De Bernieres, της κυρίας  Jane Greenwood και του κυρίου Tim Clayton, θα αποτελέσει ουσιαστική προβολή για το νησί μας διότι θα είναι αντικείμενο ειδικής εκπομπής του BBC στις 7 Νοέμβρη και θα αναρτηθεί για μία εβδομάδα στο διαδίκτυο (site BBC).  Αυτή τη φορά το αντικείμενο της επίσκεψης των ήταν η περαιτέρω ανάδειξη της υπόθεσης του Βρετανικού υποβρυχίου “Perseus”.
Η παραπάνω χρονική περίοδος είναι ιδανική για τις πωλήσεις τουριστικών πακέτων διότι τότε θα έχουν κυκλοφορήσει τα προγράμματα των Tour Operators για το 2012 και θα συμπέσει με την τουριστική έκθεση WTM London.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους συμμετείχαν και στήριξαν την εκδήλωση αυτή και ειδικώς δε τον Αντιπεριφεριάρχη   κ. Σωτήρη Κουρή, τον Αντιδήμαρχο κ. Σάββα Σαββαόγλου που εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.  Αλέξανδρο Παρίση, τον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Παπαδάτο, τον Αντιδήμαρχο κ. Σπύρο Κουνάδη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκο Ανουσάκη,  τον κ.  Ανδρέα Ζαπάντη πρώην δήμαρχο Ελειού Πρόννων και το τότε κοινοτικό συμβούλιο Σκάλας που συμπρωταγωνίστησαν μαζί μας στην ανάδειξη του θέματος υποβρύχιο Περσεύς που αποτέλεσε αντικείμενο παγκόσμιας εμβέλειας, τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γιάννη Ρέτσο, τον Γενικό Διευθυντή της Π.Ο.Ξ. κ. Γιώργο Αμβράζη, τις Περιφερειακές συμβούλους κ. Τζόγια Γρουζή και κ. Ειρήνη Στεφάτου, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Διονύση Αραβαντινό, τον εξαίρετο επιστήμονα κ. Γιώργο Σπηλιώτη, τον πρόεδρο του συλλόγου επενδυτών κ. Παναγή Σιμωτά, τον πρώην Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Γιώργο Τσιλιμιδό, τον Αρχηγό Σώματος Εθελοντών Κεφαλονιάς κ. Χαράλαμπο Μοσχόπουλο,  τον κ. Γεράσιμο Σταματάτο, τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού και πρωτίστως  τα τοπικά ΜΜΕ .
Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του ΕΒΕΚΙ κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο, την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων κ. Ατσάρου Κατερίνα και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Μανώλη Βαλέτα οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά σε κρίσιμες αποφάσεις που πήρε ομόφωνα η Γενική Συνέλευση μας στην συνεδρίαση που είχε πριν την παραπάνω εκδήλωση. Σημαντική απόφαση εξ αυτών ήταν το να συμπράξουμε με την αεροπορική εταιρεία RYANAIR για το 2012 με 2 πτήσεις την εβδομάδα από το αεροδρόμιο του DUSSELDORF και 2 πτήσεις από το αεροδρόμιο του BERGAMO που θα δώσουν άλλη ώθηση στον τουρισμό μας, μεγάλη ανάπτυξη στα νησιά μας και θα αυξηθούν οι θέσεις εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου