Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Φόρος Μουσιού
Ο μέγας Πέτρος της Ρωσίας είχε ένα θέμα με τα μούσια. Δεν τα άντεχε καθόλου. Γι αυτό και τα φορολόγησε!

Φόρος χρήσης καζανακιού
Κι όμως υπάρχει στο Μέριλαντ. Οι πολίτες πληρώνουν 2,5 δολάρια το μήνα γιατί χρησημοποιούν το καζανάκι τους. Τα χρήματα από το φόρο αυτό πηγαίνουν στην προστασία των ακτών. Πιο συγκεκριμένα τα συγκεντρώνει η πολιτεία και στη συνέχεια τα δίνει στα εργοστάσια ώστε να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα για να μειώνοναι η μόλυνση.

Φόρος για τατουάζ
Στο Αρκάνσας τα τελευταία χρόνια όποιος επιθυμεί να χτυπήσει ένα τατουάζ ή να κάνει piercing θα πρέπει να πληρώσει 6% επιπλέον φόρο.

Φόρος Ενορίας
Στην Γερμανάι αν θες να ανήκεις σε μάι ενορία θα πρέπει να πληρώνεις και τον ανάλογο φόρο. Αν είσαι καθολικό και δεν θέλεις να πληρώνεις τον εκκλησιατικό φόρο δεν θα σου επιτρέπεται να παρακολουθείς τις λειτουργίες ή τα μυστήρια.

Φόρος Αέρα
Αυτό κι αν θα πει ανεμομαζόματα για το κράτος της Ολλανδίας. Για πολλά χρόνια οι ιδιοκτήτες ανεμόμυλων έπρεπε να πληρώνουν φόρο για την χρήση του αέρα.

Φόρος βρόμικου φαγητού
Στην Δανία υπάρχουν φόροι για κάθε ανθυγιεινή συνήθεια. Μεταξύ αυτών είναι το γρήγορο - junk- φαγητό και τα γλυκά!
ΠΗΓΗ : http://www.fovero.gr

ΛΟΙΠΕΣ ΙΔΕΕΣ!!!   ΦΟΡΟΣ  ΣΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ,   ΦΟΡΟΣ ΣΤΑ  ΑΝΤΙΣΚΟΙΝΑ,  ΦΟΡΟΣ  ΣΕ ΟΣΟΥΣ  ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ  (ΑΣ ΜΠΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ) , ΦΟΡΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΚΕΣ, ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΑ!!   ΕΝΤΑΞΥ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΕΙΣΑΙ  ΑΚΟΜΗ  ΛΙΓΟ, ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου