Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Συνέντευξη Τύπου σήμερα της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλουμε την Δημοτική Αρχή του Δήμου Κεφαλονιάς που μπροστά στην συσσώρευση και όξυνση των λαϊκών προβλημάτων (απολύσεις και απλήρωτοι εργαζόμενοι, παιδείας –κτηριακά, λειτουργικές δαπάνες σχολείων, μεταφορές μαθητών-, παιδικοί σταθμοί κ.λ.π.) που γεννά η κυβερνητική πολιτική στα πλαίσια του μνημονίου και των κατευθύνσεων της ΕΕ, με την στήριξη της ΝΔ, του ΛΑΟΣ και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου και με όχημα τον «Καλλικράτη» που πιστά εφαρμόζει, έχει χάσει την ψυχραιμία της καταφεύγοντας σε ωμό αυταρχισμό με την συναίνεση της μείζονος αντιπολίτευσης-της οποίας η φυγή από το Δ.Σ δεν έχει να κάνει στην πραγματικότητα με την μη δημοσιότητα των συνεδριάσεων του Δ.Σ., αλλά με την αποφυγή της συζήτησης των καυτών λαϊκών προβλημάτων - αλλά και της υπόλοιπης ελάσσονος αντιπολίτευσης, μαζί με τους «ανεξάρτητους».


Η Δημοτική Αρχή προσχεδιασμένα :
α. Δεν διασφάλισε την πλατιά δημοσιότητα της συνεδρίασης του ΔΣ-και όχι για πρώτη φορά- με την ουσιαστική απαγόρευση της τηλεοπτικής κάλυψης του ΔΣ της 12.09.2011 με προφανή σκοπό την μη ενημέρωση του λαού για την εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική της.
β. Απαγόρευσε στην Λαϊκή Συσπείρωση να ασκήσει το δικαίωμα της και να θέσει εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα παραβιάζοντας απροκάλυπτα τον ήδη αντιδραστικό και αντιδημοκρατικό Κανονισμό Λειτουργίας του ΔΣ που η ίδια ψήφισε, μη θέλοντας καν να συζητήσει τα προβλήματα που ταλανίζουν και εξοντώνουν τις λαϊκές οικογένειες.
Ο συνεχής και αυξανόμενος αυταρχισμός της Δημοτικής Αρχής είναι αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής που πιστά εφαρμόζει. Όσο εντείνεται αυτή η πολιτική τόσο θα ολισθαίνει και θα αυξάνει τα αυταρχικά και κατασταλτικά μέτρα.
Οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματα τους και μέσα από το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα θα δώσουν άμεσα απάντηση σε αυτή την πρόκληση και σε αυτές τις πολιτικές. Η διέξοδος υπάρχει στην λαϊκή εξουσία και οικονομία που θα καλύπτει τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.

Για αυτό καλούμε όλα τα Μ.Μ.Ε σε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ την ΤΕΤΑΡΤΗ 14.09.11 στις 13.00 στο Δημοτικό Θέατρο «ΚΕΦΑΛΟΣ» στο Αργοστόλι.

Λαϊκή Συσπείρωση Κεφαλονιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου