Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΚΑΛΙΚΡΑΤΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟΣ

Φεύγει ο ΟΤΕ από τη Σάμη

  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ   ΑΠΟ ΤΗΝΠΟΛΥ ΚΑΛΗ  e-kefalonia.net
Την καλλικρατική μοναξιά νιώθει, πλέον η Σάμη καθώς αποχωρεί και ο ΟΤΕ.
Μετά από την Εμπορική τράπεζα, το ΙΚΑ και τα ΕΛΤΑ ετοιμάζεται να αποχωρήσει και ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών από τη Σάμη. Ο συγκεντρωτισμός του Καλλικράτη δημιουργεί σοβαρά προβλήματα σε όλους τους μικρούς δήμους και ωθεί τους μόνιμους υπαλλήλους να μετακομίσουν.
Χάος δηλαδή…
Δηλώσεις του Δημήτρη Φιοραβάντε καθώς και τοπικών φορέων της Σάμης:
Κε Βουλευτά πάρτε θέση για τον ΟΤΕ Σάμης εδώ και τώρα!
Η κύρια πύλη εισόδου της Κεφαλονιάς, η Σάμη μας, καλείται να αντιμετωπίσει άλλο ένα δυνατό χτύπημα. Μετά το κλείσιμο της Εμπορικής Τράπεζας και του ΙΚΑ, συνέχεια έχει ο ΟΤΕ, στον οποίο, μετά από απόφαση της Διοίκησής του, μπαίνει λουκέτο οριστικά στις 30 /09/2011. Κάτι τέτοιο όμως θα οδηγήσει  την περιοχή μας ακόμη πιο πολύ στο μαρασμό, την ερήμωση και την υποβάθμιση.
Οι δύο υπάλληλοι του ΟΤΕ στη Σάμη δεν γνωρίζουν ούτε καν που θα συνεχίσουν να εργάζονται. Το ίδιο πρόβλημα καλούνται να αντιμετωπίσουν και οι κάτοικοι στο Ληξούρι και την Ιθάκη, αφού κι εκεί ανακοινώθηκε ότι κλείνουν τα υποκαταστήματα του ΟΤΕ.
Ο εκπρόσωπός μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο προεκλογικά είχε εξαγγείλει για τη Σάμη ότι δεν πρόκειται να κλείσουν ούτε το ΙΚΑ ούτε ο ΟΤΕ. Το πρώτο έχει ήδη κατεβάσει ρολά εδώ και μήνες και το δεύτερο μετράει μέρες. Κύριε Μοσχόπουλε, ελπίζουμε η δήλωσή σας να μην ήταν όπως του Πρωθυπουργού, ο οποίος προεκλογικά έλεγε «Λεφτά Υπάρχουν»!!! Έστω και καθυστερημένα λοιπόν, σας καλούμε να αγωνιστείτε και να απαιτήσετε να παραμείνει ανοιχτό το υποκατάστημα του ΟΤΕ στη Σάμη.
Τέλος, καλούμε όλους τους κατοίκους της περιοχής μας να εναντιωθούν και να αγωνιστούν με κάθε τρόπο, ώστε να μην κλείσει ο ΟΤΕ στη Σάμη, γιατί έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, θα γίνουμε το χειρότερο χωριό της Κεφαλονιάς. Πρέπει να πάρουμε παράδειγμα από τους κατοίκους στην Πάρο, τη Μύκονο, τη Νάξο και το  Κρανίδι, που αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα με εμάς, αλλά μετά από μεγάλες κινητοποιήσεις δικαιώθηκαν.”

POROSNEWS:   ΜΆΛΛΟΝ Ο ΒΑΛΕΤΑΣ  ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ,,  ΕΝΑΣ  ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ  ΣΑΜΗ - ΠΟΡΟ  ,ΠΟΥ  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ,,  ΘΑ  ΔΥΝΆΜΩΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΩΜΟΠΌΛΕΙΣ,  ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΧΩΡΙΣ  ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.  ΣΑΜΙΚΟΙ  ΚΑΙ ΠΟΡΙΟΤΕΣ  ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ  ΕΡΓΟ ΝΑ ΤΟ  ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ!  ΛΕΦΤΑ  ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΆΘΟΝΤΑΙ  ΣΤΑ  ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου