Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Υψηλές αφίξεις σήμερα στο Λιμάνι Αργοστολίου, ο πανίσχυρος εμίρης του Κατάρ...


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  ΤΟ  kefaloniaphotonews.gr

 
Mετά την σημαντική παρέμβαση στα ελληνικά τραπεζικά δεδομένα, ο πανίσχυρος αρχηγός του Κατάρ εμίρης Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Θανί, μαζί με τον πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών σεΐχη Χαμάντ Μπιν Τζάσεμ Μπιν Τζαμπρ Αλ Θανί, βρίσκονται στη  χώρα μας και μάλλον σήμερα θα πρέπει να φύγει από την Ελλάδα.
Οι δύο πανίσχυροι άνδρες του Εμιράτου, μαζί με την συνοδεία τους έφτασαν με το βασιλικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας στην Κέρκυρα και στην συνέχεια επιβιβάστηκαν σε μια πολυτελή θαλαμηγό, ένα πλωτό παλάτι και αναχώρησαν για το Ιόνιο.
Μετά από διάφορες βόλτες στο Ιόνιο και  σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλ Θανί  φλερτάρει με δύο νησάκια του Ιόνιου εκ των οποίων το ένα είναι ο Σκορπιός, και το δεύτερο είναι 3 μίλια νοτιότερα, η πολυτελή θαλαμηγός έφτασε σήμερα το πρωί στο Λιμάνι του Αργοστολίου και άραξε πίσω από το Λιμεναρχείο. Εκεί αποβιβάστηκε ο σεΐχης  και αφού έκανε μια μικρή βόλτα στην προβλήτα, μας χαιρέτισε από μακριά και έφυγε αμέσως για το αεροδρόμιο. Να σημειώσουμε το κρυφτούλι που παίξαμε όσοι δημοσιογράφοι ήμασταν εκεί (λίγοι) με τους άντρες του Λιμενικού. Τελικά οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν και σας τις αφιερώνουμε.




 

Ρεπορτάζ: Σπύρος Αλεβιζόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου