Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

«Γυναίκα & μαστός, πρόληψη & θεραπεία»

Η Σοφία Λουκέρη επισυνάπτει σχετικό έγγραφο που αποδεικνύει ότι η ημερίδα είναι υπό την αιγίδα και της 6ης ΥΠΕ, ουσιαστικά «αδειάζει» τον διοικητή του Νοσοκομείου Δημήτρη Αυγουστάτο.
Σε λίγες ημέρες θα έχουμε την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσουμε στο νησί μας κλιμάκιο της 1ης Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής του  Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Αθηνών με επικεφαλής τον Καθηγητή Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιο Ζωγράφο για την πραγματοποίηση της ημερίδας «ΓΥΝΑΙΚΑ & ΜΑΣΤΟΣ, ΠΡΟΛΗΨΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΑ» που θα πραγματοποιηθεί στις 01 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα του δημοτικού θεάτρου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» .
Οποιαδήποτε πρωτοβουλία ιδιώτη ή φορέα που έχει στόχο την ενημέρωση για την πρόληψη σοβαρών ασθενειών οι οποίες μπορούν να απειλούν την ανθρώπινη ζωή αγκαλιάζονται από όλους απερίφραστα και ενισχύονται με κάθε τρόπο.
Τα δήθεν τυπικά κολλήματα δεν ανήκουν στο χώρο του εθελοντισμού & της προσφοράς ειδικά στο χώρο της ιατρικής.

Τα λάθη είναι ανθρώπινα αρκεί έστω και αργά να μπορεί κανείς να τα αναγνωρίζει & να τα διορθώνει.
Η ημερίδα πρόληψης και θεραπείας για το καρκίνο του μαστού, αγγίζει ένα θέμα που αφορά όλους μας δεδομένου ότι τα ποσοστά νόσησης ολοένα και αυξάνονται.
Η γρήγορη διάγνωση μπορεί να σώσει τόσο τη ζωή αλλά και τη ποιότητα ζωής. Ο φόβος προσέγγισης του θέματος και η αδιαφορία μπορούν να αποβούν μοιραία. Στόχος της ημερίδας από την Πανεπιστημιακή Κλινική του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Αθηνών είναι να γίνει γνωστό στο ευρύτερο κοινό και ειδικά στις γυναίκες αφενός ο τρόπος αυτοεξέτασης όσο και οι ανώδυνες ιατρικές μέθοδοι εξέτασης & διάγνωσης.
Δεδομένου ότι η συγκεκριμένη Πανεπιστημιακή Κλινική έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό αντίστοιχων ημερίδων σε πολλές πόλεις της Ελλάδας & γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι να σώνετε κάθε φορά ακόμη και μία ζωή, ανέλαβα τη πρωτοβουλία της διοργάνωσης της συγκεκριμένης ημερίδας στην ιδιαίτερη πατρίδα μου τη Κεφαλονιά.
Η ανταπόκριση των τοπικών φορέων όπως ήταν και αναμενόμενο για τέτοιου είδους πρωτοβουλίες ήταν απολύτως θετική. Έτσι η ημερίδα τέθηκε υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς, του Δήμου Κεφαλονιάς, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων & λίγο αργότερα (για τυπικούς λόγους) υπό την αιγίδα και της 6ης ΥΠΕ και για αποφυγή οποιαδήποτε παρεξηγήσεων η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί & επισυνάπτω και το σχετικό παραστατικό.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε όλους όσους θέλουν να ενημερωθούν και να τιμήσουν με την παρουσία τους την ημερίδα.
Η Υπεύθυνη Οργάνωσης
Σοφία Λουκέρη
Χειρουργός – Οδοντίατρος
eggrafo-aigida-imeridas
Το επίσημο έγγραφο της αιγίδας της σχετικής ημερίδας  πηγή : e-kefalonia.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου