Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

kikirikou είπε...
Τώρα θυμηθήκατε τα χάλια της δημόσιας εκπαίδευσης!
Τόσα χρόνια δεν τα βλέπατε; Τα ακατάλληλα κτίρια,την αμορφωσιά που παρείχε στην νεολαία το σύστημα.Αλλά τα προηγούμενα χρόνια πέφτανε οι επιδοτήσεις,νοικιάζαμε πανάκριβα τα αχούρια μας στους τουρίστες,το χρήμα άφθονο και δεν έτρεχε
τίποτα.Μόλις υπήρξε η υποψία ότι αυτά θα κοπούν άρχισαν οι διαμαρτυρίες -φυσικά δικαιολογημένες -. Πιο παλιά όσοι μιλούσαμε είμαστε φασίστες. Η παγκοσμιοποίηση θέλει τους ανθρώπους σκλάβους γι'αυτό έγινε. Την δεχτήκατε αδιαμαρτύρητα.Τώρα θα την απολαύσουμε στα παιδιά και στα εγγόνια μας.
Χρήστος.Ι. Νικολετάτος ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΕ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 1997 ΔΗΛΑΔΗ 14 ΧΡΟΝΙΑ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΙΝΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
Πριν από 16 λεπτά ·
Χρήστος.Ι. Νικολετάτος
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΕΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ?ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝΕ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ?ΠΟΣΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ?ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ?ΞΕΧΑΣΑ ΝΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΛΥΟΜΕΝΑ!ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕ ΚΑΚΟΤΕΧΝΕΙΕΣ!ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΤΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΑ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ!ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΣΤΡΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.....ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ!ΠΡΩΗΝ ΝΥΝ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!ΔΕΝ ΚΑΜΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου