Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Πάει και το Στρατολογικό Γραφείο !!

"Aπολυτήριο" πήρε το Στρατολογικό Γραφείο
stratologia_300.jpg
 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ  ΤΗΝ  kefaloniapress.gr/
 
stratologia0.jpg
 
 Mια λακωνική, στρατιωτική ανακοίνωση για την παύση λειτουργίας του Στρατολογικού Γραφείου της Κεφαλονιάς, δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα των εργαζομένων που από την μια μέρα στην άλλη διασκορπίστηκαν από εδω και απο εκεί, αλλά και την συγκίνηση της γειτονιάς..
 
 stratologia1.jpg
 
Η Αμαλία Μοσχονά, 34 χρόνια υπάλληλος στρατολογίας, δεν μπορεί να το πιστέψει ότι έκλεισε το γραφείο "της" ,δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της..
 
 
 stratologia9.jpg
 
 Κτίστηκε αμέσως μετά τους σεισμούς και έχει όλα τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά των μετασεισμικών δημόσιων κτιρίων.  Το οικόπεδο ήταν δημοτικό που παραχωρήθηκε στο Υπουργείο για το κτίσιμο του στρατολογικού γραφειου.
 stratologia7.jpg
 
Χωρίς την ελληνική σημαία να κυμματίζει, χωρίς την ταμπέλα και κυρίως χωρίς ψυχή, άδειο από τους ανθρώπους.  Οι υπ'αλληλοι σκορπίστηκαν σε διάφορες υπηρεσίες, οικογένειες χωρίστηκαν αφού μετατέθηκε ο ένας εκτός Κεφαλονιάς, αδέλφια απομακρύνθηκαν αφού τα παιδιά μοιράστηκαν στους δυο γονείς.
Τι θα απογίνει το κτίριο; Εξαρτάται από το Υπουργείο Αμυνας. Αν θα το βγάλει για ενοικίαση στην ελεύθερη αγορά ή θα το ενοικιάσει στον Δήμο που έχει ανάγκη απο κτίρια στέγασης νέων υπηρεσιών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου