Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ !!!

Αδελφοποίηση Δήμου Κεφαλλονιάς με COMUNE DI CASTRIGNANO DE’ GRECI (Italy) 




Με εξαιρετικά μεγάλη τιμή ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης και οι Συνεργάτες του υποδέχονται τον Δήμαρχο κ.Donato Amato και την Αντιπροσωπεία του Ελληνόφωνου Δήμου από την Ιταλία στα πλαίσια της Πολιτιστικής διαδικασίας Αδελφοποίησης των 2 Δήμων.
Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18.30 θα γίνει Κατάθεση Στεφάνων στα Μνημεία των Ιταλών και Ελλήνων Πεσόντων και στην συνέχεια θα ακολουθήσει στο Δημαρχιακό Μέγαρο η Τελετή υπογραφής των ανάλογων Πρωτοκόλλων.

Επιπλέον στα πλαίσια της ανάπτυξης του «Μοτοσυκλετιστικού Τουρισμού» που θα δώσει την δυνατότητα διεύρυνσης της τουριστικής περιόδου, οργανώνεται σε συνεργασία της Τουριστικής Επιτροπής και των Λεσχών Μοτοσικλέτας Ιταλίας και Ελλάδος ο «Γύρος του Νησιού σε μία εβδομάδα» με συνοδευτικές εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία του Δήμου.

Την επιμέλεια των Εκδηλώσεων έχουν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ.Ε.Κεκάτος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ.Σάββας Σαββαόγλου, η Πρόξενος της Ιταλίας κ.Γκρατσιέλλα Μικελέτη , ο Δημ.Σύμβουλος κ.Σπ.Σολωμός , οι Εκπρόσωποι των Ελληνόφωνων της Κ.Ιταλίας Πρέσβης Ελληνισμού κ.Αntonio Anchora, Δρ.Ι. Κουτσανδρέας, Πρόεδρος της ΛΕΜΟΤ κ.Ν.Τσιγκένης, o κ.Δ.Μουστάκης και ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής κ.Αγγ.Κωνσταντάκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου