Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε-KEFALONIA !!

Θα αγοράσει τους Βαρδιάνους ο Εμίρης του Κατάρ;  

e-kefalonia.net  ,  Και  εναλακτικά  , πάρτε την ημερήσια  εφημερίδα  κεφαλονιά !

Είναι βέβαιο ότι ο Εμίρης δε θα υπολογίσει το κόστος της αγοράς και της κατασκευής εφόσον αποφασίσει την αγορά και επιτευχθεί συμφωνία με την ιερά μητρόπολη του νησιού.
Του Τάσου Βαλλιανάτου

Οι φήμες οργιάζουν το τελευταίο διάστημα σχετικά με πιθανή πώληση των Βαρδιάνων στον Εμίρη του Κατάρ Αλ Θανί.
Ο Εμίρης φέρεται γοητευμένος από τις ομορφιές του νησιού μας και συνολικά του Ιονίου Πελάγους και σκέφτεται να δημιουργήσει τον δικό του επίγειο παράδεισο στην περιοχή μας.
Αν και οι τελευταίες ειδήσεις τον παρουσιάζουν να έχει επαφές με τη χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση μεγαλειότητα του φαίνεται ότι πρόσεξε ακόμα και τους..Βαρδιάνους!
Συμπολίτες μας, είδαν ταχύπλοο προερχόμενο από τη θαλαμηγό  “Κατάρα” να προσεγγίζει τη νησίδα των Βαρδιάνων ενώ πολλοί πιστεύουν ότι επέβαινε ο ίδιος ο Σεΐχης, ο οποίος ήθελε να δει με τα ίδια του τα μάτια το φυσικό κάλλος της περιοχής.
 Ως γνωστό η βραχονησίδα των Βαρδιάνων είναι ιδιοκτησία της ιεράς μητροπόλεως
 Κεφαλληνίας και έχει πάνω ένα εκκλησάκι και  έναν φάρο.
 Αν ή φυσική ομορφιά  υπερκεράσει το ελάττωμα του μικρού μεγέθους της νησίδας και της χαμηλής ποιότητας του αργιλώδους εδάφους, τότε  η “Κατάρα” που έφερε τον Εμίρη θα είναι πραγματική ευλογία για τον τόπο, αφού το μικρό ξερό νησάκι με τους λαγούς θα γίνει το επίκεντρο του διεθνούς “jet set”!
 Ο Σεΐχης Ηamad Bin Halifa Al-Thani   είναι μία από τις πιο σημαντικές  προσωπικότητες παγκοσμίως ενώ το όνομα του είναι συνώνυμο της γενναιοδωρίας και της μεγαλοπρέπειας. Είναι επίσης   ένας από τους πιο σημαντικούς και  προοδευτικούς ηγέτες της σύγχρονης εποχής.
 Ας ελπίσουμε λοιπόν οι Βαρδιάνοι να γίνουν ένα πανέμορφο Εμιράτο όπως η πατρίδα του και να τον κάνουμε ένα γνήσιο Κεφαλλονίτη..
 Είναι βέβαιο ότι ο Εμίρης δε θα υπολογίσει το κόστος της αγοράς και της κατασκευής εφόσον αποφασίσει την αγορά και επιτευχθεί συμφωνία με την ιερά μητρόπολη του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου