Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ 3-1

Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ (21:45)

Ή τώρα ή ποτέ. Χαρακτήρα do or die αποκτά για τον Ολυμπιακό η σύγκρουση με την Ντόρτμουντ. Δυο πρωταθλητές, κι οι δυο χωρίς νίκη μέχρι τώρα, επιζητούν το «τρίποντο» για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ που θα τους δώσει το δικαίωμα να συνεχίζουν να κάνουν ευρωπαϊκά σχέδια. 

Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ 3-1

Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ 3-1 (τελικό) (Photo: Action Images).
Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό, 3-1 την Ντόρτμουντ. Οι "ερυθρόλευκοι" προηγήθηκαν με τον Χολέμπας στο 8', ο Λεβαντόφσκι να ισοφάρισε στο 26' και οι Τζεμπούρ (40'), Μοδέστο (78') χτύπησαν ξανά και διαμόρφωσαν το 3-1!
Champions League

Άαρον το «διπλό» και περιπάτει…

Ένα γκολ του Άαρον Ράμσεϊ στις καθυστερήσεις επέτρεψε στην Άρσεναλ να αποδράσει από το «Βελοντρόμ» με 1-0 απέναντι στη Μαρσέιγ και να σκαρφαλώσει στην κορυφή του έκτου ομίλου, στον οποίο συμμετέχει και ο Ολυμπιακός. Κάκιστο ποιοτικά το ματς. Πρώτοι οι «κανονιέρηδες» πλέον με 7 βαθμούς, δεύτερη με 6 η ομάδα της Μασσαλίας.

Θα μας πάρει τα μυαλά!

Δεν είναι ομάδα, είναι ΥΠΕΡ-ομάδα! Αυτός ο ΑΠΟΕΛ δεν χαμπαριάζει ούτε από έδρες, ούτε από… μεγάλες ευρωπαϊκές «δυνάμεις». Η κυπριακή ομάδα πήρε αυτό που ήθελε από το «Ντραγκάο», 1-1 κόντρα στην Πόρτο και παραμένει σε θέση «οδηγού» στην κούρσα του 7ου ομίλου του Champions League, έπειτα από την 4η αγωνιστική. Ισοπαλία 2-2 στο Ζενίτ- Σαχτάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου