Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Μπράβο Ελλαδάρα!!! ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΛΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!


Μπράβο Ελλαδάρα!Η εθνική μας γονάτισε την Κροατία με 2-0...

Μετά από ένα εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο η εθνική μας ομάδα επιβλήθηκε με 2-0 έναντι της Κροατίας και τώρα χρειάζεται μόλις μια ισοπαλία στο τελευταίο ματς έναντι της Γεωργίας, προκειμένου να σφραγίσει μαθηματικά  και επίσημα το εισιτήριο για τα τελικά του EURO 2012. 
ΤΟ  ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΙΔΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ  20:00 .ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ  MEGA:

Μετά από ένα νωχελικό πρώτο ημίχρονο, όπου οι δύο ομάδες έμοιαζαν σαστισμένες από τα επεισόδια που ξέσπασαν μόλις με την έναρξη του παιχνιδιού, οι διεθνείς απέδειξαν πως πίστευαν στη νίκη.

Στο 70' λεπτό και ύστερα από σέντρα του Γιώργου Καραγκούνη, ο Γιάννης Σαμαράς έπιασε όμορφο αριστερό σουτ κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η βραδιά ολοκληρώθηκε στο 79' λεπτό, όταν ξανά ο Γιώργος Καραγκούνης, από εκτέλεση κόρνερ αυτή τη φορά, σέρβιρε τη μπάλα στο κεφάλι του Φάνη Γκέκα κι αυτός με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 2-0.

2 σχόλια:

  1. POROS καλό ήταν να γελάσει και το χειλάκι μας λιγάκι.
    Άλλωστε και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι τον άρτον και θεάματα τα είχαν στην πρώτη θέση.
    Αλλά εκεί που την βρίσκουμε με τα γκολάκια γιατί μας την σπάς με εκείνο το EURO ; Το EUROGRUP μου θύμησες και μου χάλασες τη διάθεση. Γράψε Ευρώπη που είναι και Ελληνικά, ή σου μείνανε κακές συνήθειες από τους τουρίστες; Χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω συνηθίζω να το γράφω ΓΙΟΥΡΟ,, αυτό ήταν αναρτηση αντιγραφή από το 24ωρο, και απλά συμπλήρωσα για το ματς της Τρίτης με την Γεωργία, και την λέξη Μαθηματικά, γιατί και με ήττα στο τελευταίο παιχνίδι αν η Κροατια δεν κερδίσει προκρινόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή