Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΑΘΗΣ: Υποψήφιος πρόεδρος ΕΒΕΚΙ






 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  KEFALONIAPRESS.GR
 
spathis_stavros_300.jpg 
          ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
                           « Η ΚΡΑΝΗ »
           
                                     
                                                                     Αργοστόλι 17/10/2011
 
Στην οικονομική συγκυρία που βρίσκεται η χώρα μας και βλέποντας όλα αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση , μέτρα που πλήττουν τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα (εμπόρους, εργατικό δυναμικό, συνταξιούχους ) , μέτρα που σε αντιστοιχία επιβαρύνουν μια φορά τον πλούσιο και 10 φορές τον φτωχό πέρα από κάθε λογική, μέτρα που αφού εξαθλιώσουν πρώτα δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους , μετά θα εξαθλιώσουν εμάς, μέτρα που λαμβάνονται χωρίς να μας ρωτήσουν.
 
Ως υποψήφιος πρόεδρος του ΕΒΕΚΙ
Ως επιχειρηματίας που απασχολεί πάνω από 50 εργαζόμενους
Ως πολίτης που θέλω οι συμπολίτες μου να ευημερούν και να χαμογελούν
Ως άνθρωπος που δεν ανέχομαι την κοινωνική αδικία
 
Προτείνω , σε όλες τις παρατάξεις που είναι υποψήφιες στις εκλογές στο ΕΒΕΚΙ και δεσμεύομαι στην περίπτωση που εκλεγώ πρόεδρος να στοχεύσω στην υλοποίηση , μεταξύ άλλων, των κάτωθι:
 
Ø Οι μισθοί των ιδιωτικών υπαλλήλων να μην υποστούν τις μειώσεις που προτείνουν οι βρικόλακες της εξουσίας. Ας γίνει το ΕΒΕΚΙ οδηγός της ελπίδας για τους εργαζομένους.
Ø Να γίνει η αγορά της Κεφαλονιάς οικονομικά ελκυστική για να μην βλέπουμε τους συντοπίτες μας να πηγαίνουν Αθήνα – Πάτρα και να οργανωθούν σεμινάρια ορθής πρακτικής πωλήσεων για υπαλλήλους και ιδιοκτήτες.
Ø Τα μέλη του ΕΒΕΚΙ που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ να δίνουν το 1% των κερδών τους ετησίως σε ειδικό ταμείο κοινωνικής ευθύνης το ΕΒΕΚΙ  ( εκτός των αγροτών).
Ø Σύμπραξη με τον δήμο έτσι ώστε η διαχείριση των αστικών απορριμμάτων να γίνει από εμάς (Επιμελητήριο και Δήμο) και να στοχεύσουμε σε έσοδα από τα σκουπίδια και όχι όπως τώρα σε συνεχόμενη επιβάρυνσή μας.
 
 
 Με εκτίμηση
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου