Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ = ΦΟΥΣΚΑ

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΝΖΑΤΟ ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 
http://olympia.gr,  


ΔΑΝΕΙΟ + ΕΓΓΥΗΣΗ δανειου
Πας στην Τραπεζα για δανειο, σε κρινει αξιοχρεο και σου δινει πχ 10.000 ν αγορασεις ενα αυτοκινητο, εσυ υποσχεσαι στη συμβαση δανειου να αποπληρωσεις τα 10.000 συν τοκο ! ΝΑΙ ? εγγυηση δανειου ειναι το αυτοκινητο/ακινητο κλπ !!
ΡΩΤΑΩ..
ΓΙΑΤΙ δεν παει η τραπεζα ν αγορασει το αυτοκινητο και να στο πουλησει εστω στην ιδια αξια συν ΤΟΚΟ ?.. ποια η διαφορα ?? ( εφοσον σε κρινει αξιοχρεο, και εφοσον της εχεις υποσχεθει γραπτως οτι θα το αγορασεις απο αυτην με ολο το σχετικο κοστος !!! )
ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ?? 
Διοτι ( οπως εχω γραψει και φωναξει !! ) οταν υπογραφεις Δανειακη Συμβαση η Τραπεζα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ γ αυτο το Δανειο σου !! ΟΥΤΕ σεντ.. το ιδιο κ εσυ !! αν ειχες δε θα ζητουσες δανειο !!
ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΚΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ και τη ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΠΡΑΞΗΣ… του ΔΑΝΕΙΟΥ.. τοτε θα κατανοησει γιατι λεω οτι ολες οι Δανειακες Συμβασεις ειναι αβασιμες !! στην αρχη του οτι
1. ο Δανειζομενος υπογαρφει και δινει εγγυησεις ( μετρα(παρανομα) + assets ) 
2. o Δανειστης απλα τη στιγμη υπογραφης του δανειου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΙ !.. ΘΑ … ΘΑ εχει μετα την υπογραφη ΣΟΥ/ΜΑΣ !!! και ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !!
ΑΝ καποιος ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να ισχυσουν οι ιδιοι οροι για το Δανειστη.. δλ ν αποδειξει οτι ΕΧΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ και ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΑ για το συγκεκριμενο ΔΑΝΕΙΟ ΣΟΥ… την ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ τοτε….
θα γινει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !!… ΠΑΝΙΚΟΣ !!!!.. διοτι απλα δεν θα μπορεσουν να το αποδειξουν !
ΟΠΟΙΟΣ κατορθωσει να ΑΝΟΙΞΕΙ ενα ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ και να βαλει 2 συμβαλλομενους, εναν με ενα asset που κατεχει η ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ( δες αυτοκινητο ) και τον αλλον με την υποσχεση να δωσει δανειο=$$ στον ιδιο λογαριαμο… ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ !..
Θα εχει δημιουργησει ΑΞΙΕΣ απο ΑΕΡΑ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ απο ΑΕΡΑ, χωρις να βαλει $$ και αν ολα πανε καλα… ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ $$ του ΔΑΝΕΙΟΥ στο λογαριασμο !! ΘΑ εχει δημιουργησει 
Bank Credit.. Πιστωτικο Οριο.. ΠΙΣΤΩΣΗ… και θα ΚΕΡΔΙΣΕΙ τον ΤΟΚΟ !! 
Οταν τα εγραφα περσυ και φετος… δεν εδωσε κανεις σημασια… ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ.. οταν ζεις μεσα σε μια γυαλα ο κοσμςο σου και τα δεδομενα σου ειναι ολα οσα περιεχει η γυαλα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου