Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Οι εικόνες της ΝΤΡΟΠΗΣ από την πλατεία Συντάγματος…

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  ΤΟ  http://www.tsantiri.gr

Οι εικόνες της ΝΤΡΟΠΗΣ από την πλατεία Συντάγματος…Είναι εικόνες ντροπής! Μέσα στη Βουλή να μεθοδεύεται η υποδούλωση του Ελληνικού λαού και έξω από το κοινοβούλιο, στην πλατεία Συντάγματος, κουκουλοφόροι να επιτίθενται στο ΠΑΜΕ. Το  επικίνδυνο καθεστώς βυθίζει το λαό στον «εμφύλιο» για να διασωθεί και να επιβάλλει την κοινοβουλευτική ολιγαρχία του, την απόλυτη τυραννία. Ποιοι είναι οι επαναστάτες και ποιοι οι υπηρέτες του καθεστώτος θα το κρίνει η ιστορία! Όχι όμως σε 100 χρόνια, όπως θα βόλευε πολλούς! Σύντομα… Δείτε το φωτορεπορτάζ του Χρήστου Βουτσαρά:

47 τραυματίες μόνο στον Ευαγγελισμό

47 τραυματίες μόνο στον ΕυαγγελισμόΑυξάνεται ο αριθμός των τραυματιών μετά τις μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των μελών του ΠΑΜΕ και κουκουλοφόρων-προβοκατόρων. Στους 47 έφτασαν οι τραυματίες μόνο στον Ευαγγελισμό εκ των οποίων οι 4 βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση και ένας βαριά τραυματισμένος με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Έκκληση κάνουν οι διασώστες και οι γιατροί στο κέντρο της Αθήνας, ζητώντας οξυγόνο και εφόδια λόγω των τραυματισμών.

4 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος για ποιο λόγο το ΠΑΜΕ περικύκλωσε την βουλή;Για να προστατεύσει τους βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από την οργή του λαού;Που αποσκοπούσε αυτή η κίνηση; Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει. Θέλω πολύ κάποιος να μου εξηγήσει.Η απορία μου είναι ειλικρινής δεν περιέχει καμία μομφή κατά του ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον λόγο που το έκαναν δεν τον γνωρίζω,, ήταν επιλογή τους,, δεν αφηνάν λένε κανέναν να πλησιάζει,, Το θέμα του γιατί ίσως ήταν συμβολικό,, να σώσουν την δημοκρατία!! Το απαράδεκτο ήταν η στάση των κουκουλοφώρων που έριχναν πέτρες στο πλήθος, και Η αστυνομία που δεν έκανε συλήψεις αυτών!! Οπως είχε η κατάσταση είχαν την ευκαιρία αν το ήθελαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. e poros ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν με διαφώτισες.Όλοι οι Έλληνες ξέρουμε πια ότι "τα παιδιά" όπως τους αποκαλούσαν οι δημοσιογράφοι το 2008 είναι οι μπράβοι της εξουσίας και της παγκοσμιοποίησης. Συνοθύλευμα από ανθέλληνες, ξένους πράκτορες,κοσοβάρους,αλβανούς κ.λ.π. αποβράσματα.Το ΠΑΜΕ όμως από ποιους προστάτευε την βουλή; Από τους Έλληνες που φώναζαν για το ψωμί τους; Και την δημοκρατία για το ΚΚΕ την αντιπροσωπεύουν οι 300 της βουλής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΩ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ, ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!! ΟΠΩΣ ΠΧ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ,ΑΠΛΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΑΘΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή