Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Μεγάλες καταστροφές και στη Παλική

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετώπισαν τα χωριά Καμιναράτα, Χαβδάτα, Φαβατάτα-Μαντουκάτα, Πετανοί, Λέπεδα, η περιοχή του Βιολογικού Καθαρισμού.
Της Αριστέας Χαριτάτου
Από χθες το βράδυ κάτοικοι καλούν απελπισμένα σε βοήθεια την  πυροσβεστική για άντληση υδάτων. Από τα χωριά του Ληξουρίου έως και την πόλη οι ζημιές που άφησε ο καιρός είναι απερίγραπτες. Σοβαρό πρόβλημα αντιμετώπισαν τα χωριά Καμιναράτα, Χαβδάτα, Φαβατάτα-Μαντουκάτα, Πετανοί, Λέπεδα, η περιοχή του Βιολογικού Καθαρισμού, ενώ όπου υπήρχαν αγροτικοί δρόμοι, πλέον δεν μπορείς να τους διαβείς.
 Στο ποτάμι Ληξουρίου όλη τη διάρκεια τη νύχτας έγιναν σοβαρές  ζημιές καθώς κατέρρευσε το τοιχίο της γέφυρας, έσπασαν οι σωλήνες του Βιολογικού, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Παρασύρθηκαν αμάξια, κάδοι σκουπιδιών που προκάλεσαν ζημιές σε παρκαρισμένα ΙΧ, πλημμύρισαν σπίτια. Το νερό στους δρόμους ξεπερνούσε το 1 μέτρο και όλες οι υπηρεσίες από την Πυροσβεστική έως και του Δήμου, βγήκαν αμέσως στους δρόμους και πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους.
 Έως και αυτή την στιγμή οι μπουλντόζες έχουν καθαρίσει σχεδόν όλους τους δρόμους. Από νωρίς στους δρόμους και ο υπεύθυνος της ‘’Πολιτικής Προστασίας’’ αντιδήμαρχος Βαγγέλης Θεοφιλάτος, που συντόνιζε το έργο.
Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ…e-kefalonia.net
Kαι  να συμπληρώσω ότι και  στην περιοχή Μοναστηράκι είχαμε  μεγάλες απώλειες σε  χωράφια κατα μήκος του εκεί ποταμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου