Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΜΕ!! ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΑΠΟ ΦΙΣΚΑΡΔΟ

ΠΑΜΕ: Δεν θα υπάρξει άλλο δρομολόγιο από Φισκάρδο για Λευκάδα 

http://voutospress.blogspot.com/ 





ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΏΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΦΙΣΚΑΡΔΟ - ΝΥΔΡΙ , ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ  ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑ.
Mετα την παρέμβαση ναυτεργατών και του ΠΑΜΕ στο καράβι που εκτελούσε το δρομολόγιο  Φισκάρδο Νυδρί,  , δηλώθηκε στο λιμεναρχείο Λευκάδας ότι συμμετέχει  στην απεργία και επομένως δεν θα υπάρξουν αλλα δρομολόγια απο Κεφαλονια για Λευκάδα.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΜΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Νωρίς σήμερα το πρωί έκανε την εμφάνισή του στο  Φισκάρδο το πορθμείο Captain Aristidis, παρά την απεργία της ΠΝΟ. Αμέσως σήμανε συναγερμός στους συνδικαλιστές των ναυτεργατών και το περίμεναν στο λιμάνι.Το πλοίο έφθασε στο Φισκάρδο με σκοπό να φορτώσει κάποια ευπαθεί εμπορεύματα αλλά και κόσμο ο οποίος έχει αποκλειστεί στο νησί μας μέρες τώρα και αντιμετώπιζε δυσκολίες. Βέβαια ελάχιστοι ήταν αυτοί που ήξεραν για το δρομολόγιο.Οι συνδικαλιστές και οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ συνομίλησαν και με το πλήρωμα και με τους επιβάτες που ήθελαν να επιβιβαστούν και τελικά το πλοίο έφυγε εκτελώντας το δρομολόγιο ως επείγον. Σημειώνουμε ότι το Captain Aristidis συνδέει το Φισκάρδο με την Λευκάδα (Βασιλική) .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου