Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΕΛΕΙΟΥ- ΠΡΟΝΝΩΝ



Εργαζόμενη – εργαζόμενε , άνεργη – άνεργε , νέα - νέε ,επαγγελματία συνταξιούχε
Η δικαιολογημένη οργή που νοιώθετε , καθώς φτάνουν στα σπίτια σας τα χαράτσια που φορολογούν τη φτώχεια , πρέπει να μετατραπεί σε ορμητικό ποτάμι οργανωμένης άρνησης πληρωμής. Κανένας δεν πρέπει να φοβηθεί και να σκύψει το κεφάλι. Η άρνηση πληρωμής είναι νόμιμη πράξη για τις λαϊκές οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν τα χαράτσια αλλά και χρέος και πράξη αλληλεγγύης για όσες οικογένειες ακόμα αντέχουν. Οι καθημερινές μας θυσίες βλέπουμε να μην πιάνουν τόπο. Το μέλλον μας γίνεται όλο και πιο δύσκολο . Η ανεξέλεγκτη χρεοκοπία της λαϊκής οικογένειας είναι πια πραγματικότητα.
Οι βασικοί υπεύθυνοι για την κατάσταση που δημιουργείται σήμερα , προσπαθούν να μας πείσουν ότι φταίει το χρέος και τα «λαμόγια» που τα «φάγανε. Είναι οι ίδιοι μεγαλοεργολάβοι εφοπλιστές βιομήχανοι και το πολιτικό τους προσωπικό ντόπιο και ξένο (ΠΑΣΟΚ , ΝΔ , ΕΕ , Τρόικα) ,που μας καλούν να βάλουμε πλάτη για να μη «χρεοκοπήσουν» , θέλοντας να διατηρήσουν τα κέρδη τους.
Είναι ώρα ο λαός να γνωρίσει τη δύναμή του και να την χρησιμοποιήσει. Να σωθεί ο λαός , όχι ο καπιταλισμός και τα μονοπώλια που οδηγούν στη φτώχεια , την καταστροφή και τους πολέμους. Ήρθε η ώρα να δείξουμε πως η μόνη θυσία που είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε, είναι η θυσία για την προστασία της ικανοποίησης των αναγκών των οικογενειών μας που κινδυνεύουν, με βασικά αγαθά και υπηρεσίες (Υγεία – Παιδεία – Πρόνοια – Ασφαλιστικό) να εμπορευματοποιούνται. Τέρμα στη μοιρολατρία , στις αυταπάτες. Λαϊκή οργάνωση και συμμαχία ενάντια σ’ αυτή την πολιτική και όσους την υπηρετούν.
Στην κατεύθυνση αυτή πήραμε την πρωτοβουλία να δημιουργήσουμε την Επιτροπή Αγώνα ΕΛΕΙΟΥ ΠΡΟΝΝΩΝ, με σκοπό να δραστηριοποιήσουμε και να δραστηριοποιηθούμε οργανωμένα και μαζικά ενάντια σ’ αυτή την πολιτική , ζωντανεύοντας συλλόγους και μαζικούς φορείς της περιοχής μας, βοηθώντας τα σωματεία και τα συνδικάτα στη μαζικοποίησή τους, συμμετέχοντας στο κοινωνικό μέτωπο που δημιουργείται από εργάτες, φτωχούς αγρότες, μικρούς ΕΒΕ, φοιτητές, μαθητές και γυναίκες.
Είναι η μοναδική απάντηση στον πόλεμο που δεχόμαστε.
Ούτε ένα ευρώ από την τσέπη των ανθρώπων του μόχθου , για την στήριξη της πλουτοκρατίας.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ!!!
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΛΕΙΟΥ - ΠΡΟΝΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου