Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Η ανάπτυξης του τόπου μας εξαρτάται από εμάς τους ίδιους !.


 ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ  ΣΥΖΗΤΗΣΗ  ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ,, ΚΑΙ ΜΕ  ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!    ΤΟ  ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ  ΝΑ  ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ   ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ       ΤΟ  ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΚΑΙ  ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ!  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ  ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ  ΑΠΡΙΛΙΟΥ ,(ΜΕ ΤΙΣ  ΠΤΥΧΕΣ  ,ΠΟΥ  ΕΓΙΝΕ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΤΕΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ     ΣΕ ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ  ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ  ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ!
ΝΑ  ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ  ΕΙΧΕ ΠΡΟΥΓΗΘΕΙ  ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ!!   

Ο πρόεδρος του τοπικού Δημοτικού συμβουλίου Πόρου κάλεσε σήμερα 19 Απρίλη στο κοινοτικό κατάστημα του Πόρου τον κ. Αντώνη Βασιλάκη προϊστάμενο Αρχαιοτήτων  και των  κ .Αντιδήμαρχο Σάββας Σαββαόγλου , για τα θέματα Αρχαιολογικούς χώρους  που αφορούν  την περιοχή μας .
Παρουσία στην συζήτηση ήταν  οι κ. αντιδήμαρχοι  κ. Νίκο Παπαδατος , κ. Σπύρος Σολομός .

 Καθώς και ο κ. Βασίλης  Καμπιτσης  σύμβουλος Ε,

Καλεσμένος επίσης τις συζήτησης  ο κ. Μάκη Μεταξάς που είναι γνώστης και πρωτοπόρος  στην ανακάλυψη του Μυκηναϊκού θολωτού τάφου στα Τζανατα .
Ο κ. Βασιλάκης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις  και ότι είναι πρόθυμος να  μελετήσει τα θέματα  και αφού  πάρει όλα τα αιτήματα  γραφτός,  θα κάνει  ότι περνάει από το χέρι του για να δώσει  λύση  εκεί όπου υπάρχει επείγον .
ΕΠΕΙΔΗ    ΛΟΙΠΟΝ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ  ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΩΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ, ΠΟΥ  ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ,, !!  ΑΥΡΙΟ  ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου