Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Αντιδήμαρχος Κεφαλλονιάς Τουρισμού , Υγείας – Πρόνοιας ,ΚΕΚΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
         ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ                                               Κεραμειές, 11 – 10 - 2011-10-24
Ταχ. Δ/νση Κεραμειές                                          Προς
               Τ.Κ 28 100                                               Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών,
Τηλέφωνο     : 2671361741                                         Διασωστών & Ναυαγοσωστών
FAX             : 2671068133                                         Υπ’ όψιν Αρχηγού
                                                                 Χαράλαμπου Μοσχόπουλου
Με ευκαιρία της λήξης της τουριστικής περιόδου, οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και την ειλικρινή μας συμπαράσταση στο Σώμα των Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών Κεφαλληνίας.
Ο Αρχηγός Χαράλαμπος Μοσχόπουλος και οι Εθελοντές Σαμαρείτες και καθ’ όλη την διάρκεια του 2011 προσέφεραν, ότι ώρα και στιγμή τους ζητήθηκε, πάντα πρόθυμα, ευγενικά και αποτελεσματικά πλείστες χρήσιμες εθελοντικές υπηρεσίες στον Δήμο Κεφαλλονιάς.

Συγκεκριμένα, κάλυψαν με μεγάλη επιτυχία το σύνολο των εκδηλώσεων οι οποίες αναπτύχθηκαν κατά την εφαρμογή του Προγράμματος Φιλοξενίας Host Town των Special Olympics στο Νησί.
Επιπλέον, οι Σαμαρείτες επιμελούνται της φροντίδας των επιβατών των Κρουαζιερόπλοιων που προσδένουν στον νέο λιμενοβραχίονα του Αργοστολίου καθ’ όλη την τουριστική περίοδο, το σύνολο των αφίξεων για την φετινή χρονιά ήταν 55, η δε υγειονομική κάλυψη είναι πάνω από 8 ώρες στην κάθε άφιξη.
Επίσης, οι Εθελοντές έχουν καλύψει όλες τις Εκδηλώσεις Αδελφοποίησης του Δήμου μας με περιοχή της Ιταλίας, οργάνωσαν το γεύμα αγάπης κατά την διάρκεια των εορτών του Πάσχα, στήριξαν τους ιστιοπλοϊκούς αγώνες Magna Grecia και ήταν ουσιαστικά παρών σε όλες σχεδόν τις Θρησκευτικές, Λαογραφικές και Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Δήμου. Συμμετείχαν με εξαιρετική επιτυχία στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων «Οδυσσεύς» .
Η πολύτιμη προσφορά σας και άμεση αρωγή στο σοβαρότατο θέμα των ναυαγών – μεταναστών, υπήρξε καταλυτική και μέσω του Σώματος σας η Κεφαλονιά απέδειξε, πως μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο γεγονός προκύψει.
Τέλος η προθυμία σας να καλύψετε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Α δείχνει και την ευαισθησία σας στα κοινωνικά γεγονότα του νησιού μας.
Ευχόμαστε να συνεχίσετε με την ίδια δύναμη και κουράγιο το έργο σας, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε στην Πατρίδα μας.
Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε πάντα συμπαραστάτες της προσπάθειας σας.

Φιλικά

Ευάγγελος Κεκάτος,
Αντιδήμαρχος Κεφαλλονιάς
Τουρισμού , Υγείας – Πρόνοιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου