Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Δυστηχώς σήμερα είχαμε και νεκρό στην Αθήνα!

Μεγάλης έκτασης επεισόδια διαδραματίστηκαν πριν λίγα λεπτά στο κέντρο, με μέλη του ΠΑΜΕ να συγκρούονται με αντιεξουσιαστές. Οι μάχες ήταν σώμα με σώμα ενώ έπεσαν πολλές πέτρες αλλά και μολότοφ.

Στην αρχή οι κουκουλοφόροι κέρδισαν έδαφος, διώχνοντας τα μέλη του ΠΑΜΕ από την πλατεία Συντάγματος ενώ λίγο μετά, το ΠΑΜΕ επέστεψε.

Αυτή τη στιγμή συνεχίζεται ο πετροπόλεμος και το κυνηγητό στην Αμαλίας αλλά και στους γύρω δρόμους στην πλατεία Συντάγματος!
ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Παραμένουν στο Σύνταγμα οι διαδηλωτές

Οι διαδηλωτές παρά τα εκτεταμένα επεισόδια, παραμένουν στην πλατεία Συντάγματος… Μικροεπεισόδια αυτή την ώρα, ανάμεσα σε διαδηλωτές και ΜΑΤ στην κάτω πλευρά της αστυνομίας… Τα ασθενοφόρα πηγαινοέρχονται συνεχώς , προκειμένου να κομίζουν τους τραυματίες στο
Nοσοκομείο, και  στις  17:45  ανακοινώθηκε ο θάνατος του  άτυχου  οικοδόμου ,που είχε αναφερθεί νωρίτερα  πως ήταν  σοβαρά!!  Δηλαδή έχουμε  νεκρό απο την σημερινή μέρα, και από την  μη  εξουδετέρωση των  κουκουλοφόρων!!
Με νεότερη ανακοίνωση από ευαγγελισμό ,στις 18:30  Ο 53χρονος οικοδόμος δεν υπέκηψε από τραύματα,, (δεν είχε) , αλλά από   καρδιά !!















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου