Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ( Χ )

Vasilios LorentzatosΗ Δευτέρα, όντως, θα είναι μια άλλη μέρα:
Η ημέρα "Χ"...


18-10-2011

Τελικά, αν ακούστηκε μια μεγάλη αλήθεια αυτές τις ημέρες, ήταν αυτή που ξεστόμισε ο υφυπουργός Εσωτερικών Π. Κουκουλόπουλος: «Η Δευτέρα θα είναι μία άλλη μέρα». Απλά μπέρδεψε τις Δευτέρες: Πρόκειται για την ερχόμενη Δευτέρα και όχι για την χθεσινή σκουπιδο-Δευτέρα.

Γιατί την ερχόμενη Κυριακή είτε έχουν ληφθεί αποφάσεις, είτε οι Γερμανοί έχουν σαμποτάρει για άλλη μια φορά την λύση εκμεταλλευόμενοι την ενδοτικότητα και το σκύψιμο κεφαλιού της ελληνικής κυβέρνησης (που πλέον εκτελεί χωρίς να ζητάει - «απλό μεταφραστή των απαιτήσεων της τρόικας» χαρακτήρισε τον Ε.Βενιζέλο συνάδελφός του υπουργός) και το «ευρωμπάχαλο», πραγματικά η Δευτέρα θα είναι μία άλλη μέρα.

Χρεοκοπία και χάος είναι δύο λέξεις που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν τις εξελίξεις από την ερχόμενη εβδομάδα. Και οι δύο λέξεις ξεκινούν από το γράμμα "Χ" που παγκοσμίως σημαίνει το άγνωστο...

Τα ψέματα πλέον έχουν τελειώσει για όλους: Για την κυβέρνηση που υπέγραψε το Μνημόνιο χωρίς να ξέρει τι υπογράφει και έφερε ένα εθνικό νόμο-Φραγκενστάιν στην πλάτη του ελληνικού λαού (είναι συγκλονιστικές οι αφηγήσεις των υπουργών της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στο κυριακάτικο «ΒΗΜΑ» για τις συνθήκες υπογραφής του Μνημονίου).

Για τους άπληστους τραπεζίτες που ήπιαν (θα μας επιτρέψετε την αγοραία έκφραση) «με το μπουρί της σόμπας» το αίμα των Ελλήνων πολιτών για να γίνουν οι ίδιοι πλουσιότεροι και η χώρα φτωχότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου