Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΝΟΑ!!

WATER POLO: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 12 - 5

Τελικά ο Ν.Ο. Αργοστολιού δεν κατάφερε να σπάσει το αήττητο σερί του Ολυμπιακού  και έχασε  με 12-5 στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών.   
Οι παίκτες του Δ. Κρητικου είχαν εξαρχής πολύ δύσκολο έργο στην έδρα των «ερυθρολεύκων», αλλά πραγματοποίησαν ικανοποιητική εμφάνιση τηρουμένων των αναλογιών.
Ο αγώνας ξεκίνησε  δυνατά με τους «ερυθρόλευκους» στο πρώτο οκτάλεπτο της  αναμέτρηση να  διατηρούν  ανέπαφη την εστία τους, προηγήθηκαν με 5-0 στο τέλος της πρώτης περιόδου.
Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Ν.Ο.Α προσπάθησαν να αντιδράσουν σημειώνοντας τα πρώτα τους τέρματα στον αγώνα, αλλά ο Ολυμπιακός διεύρυνε το προβάδισμά του στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (8-2).
Στις αρχές του δευτέρου μισού της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι στο σκορ και έτσι οι περσινοί πρωταθλητές Ελλάδας παρέμειναν μπροστά στο σκορ με 10-4.
Στα τελευταία 8 λεπτά του αγώνα τα πάντα είχαν κριθεί και απέμενε να γίνει γνωστό μόνο το τελικό σκορ, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν τελικά με 12-5.
 Ακόμα να πούμε ότι υπήρχαν πολλές και έντονες διαμαρτυρίες προς τους Διαιτητές του αγώνα από τον πάγκο του Ν.Ο.Α ορισμένες αποφάσεις και συγκεκριμένα για δυο «πεναλτυ» που έγιναν σε παίχτες του Ν.Ο.Α και δεν σφυρίχτηκαν.  Με αποκορύφωμα  την κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία που δέχτηκε καθήμενος στον πάγκο ο φουνταριστος του Ν.Ο.Α  Χάρης Χαραλαμπόπουλος. Το κακό είναι ότι την επομένη κρίσιμη αγωνιστική με το Παλαιό Φάληρο θα είναι τιμωρημένος.       Με τη νίκη του αυτή ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας το απόλυτο με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
Ολυμπιακός-Αργοστόλι   12-5
Τα 8λεπτα: 5-0, 3-2, 2-2, 2-1.
Διαιτητές: Κατσαρός, Θωμάς.
Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Φουντούλης 7, Μπλάνης 2, Κολόμβος 1, Μουρίκης 1, Κατρουζανάκης 1.
Ν.Ο Αργοστολίου  (Δημήτρης Κρητικός): Δουδέσης Ε. 3, Χαραλαμπόπουλος 1, Αναστασιάδης 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου