Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΙΘΑΚΗ

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
16.10.11 http://www.ithacanews.gr
http://www.kolivas.de/wp-content/uploads/2011/05/palati3.jpg
ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
Τώρα καταλάβαμε κ. πρώην Έφορε Αρχαιοτήτων γιατί απαγορεύατε τις εκδηλώσεις του Συλλόγου Φιλομήρων στον Αρχαιολογικό χώρο του Αγίου Αθανασίου όπου και το Οδυσσειακό Ανάκτορο. Τώρα καταλάβαμε γιατί εγκαταλείψατε την περίφραξη του αρχαιολογικού χώρου με αποτέλεσμα να είναι ξέφραγο αμπέλι. Τώρα καταλάβαμε γιατί απαγορέψατε στην υπεύθυνη αρχαιολόγο να παραστεί στην διαδικασία της περίφραξης του Αγίου Αθανασίου.
Τώρα καταλάβαμε γιατί εισηγηθήκατε στον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας & Ιθάκης, να μην προχωρήσει η εκταμίευση της προγραμματικής σύμβασης με κίνδυνο να χαθεί η πίστωση αφού 31/12/11 τελειώνει η διάρκεια της σύμβασης, την οποία έχει συνυπογράψει η Γεν. Γραμματέας του Υπ. Πολιτισμού κα Μενδώνη.
Τώρα καταλάβαμε γιατί στείλατε αρνητική εισήγηση στην Γενική Δ/νση Αρχαιοτήτων για να μην παραχωρηθεί άδεια στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων για την φετινή ανασκαφή, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν έτοιμες πιστώσεις 112.000 ευρώ από την Περιφέρεια!
Τελικά μήπως φοβόσαστε ότι με τις καινούργιες ανασκαφές θα ολοκληρωθεί η αρχαιολογική έρευνα και εσείς δεν θα έχετε λόγο «αρχαιολογικής» ύπαρξης;
Τώρα καταλάβαμε γιατί απαξιώνατε να συζητήσετε με τους αρχαιολόγους του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σχετικά με την ανακοίνωση τους για την ανακάλυψη του Οδυσσειακού Ανακτόρου!
Τώρα καταλάβαμε κ. Βασιλάκη γιατί παραιτηθήκατε. μήπως έχετε διαπράξει παράβαση καθήκοντος και μάλιστα επιστημονικού;!
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΜΗΡΩΝ
POROSNEWS:
ΚΡΑΤΑΕΙ  ΧΡΟΝΙΑ  ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΟΝΙΑ,,  ΑΝΩ ΤΩΝ  20,, ΘΥΜΑΜΑΙ  ΤΗΝ   ΠΡΩΙΝΗ  ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ  ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΠΙΠΙΛΗ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙΝΟ!!!!  ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ Η  ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ  ΕΝ ΜΕΡΗ, ΑΛΛΑ  ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΑΨΟΥΝ  ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ..!ΤΟ  ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΡΩΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ  ΕΜΕΙΣ,ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ  !  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΕΠΑΙΝΟΣ  ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΑΥΤΗ  ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΟΙ ΚΕΦΑΛΛΗΝΕΣ,  ΠΛΕΟΝ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΚΑΠΑΝΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΚΑΛΙΖΕΙ  ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,, ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ  ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ,ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ  ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!  ΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ  ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ  ΠΟΥ Ο  ΜΥΘΟΣ  ΘΑ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ  ΕΝ  ΚΑΙΡΟ   ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου