Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής του ΠΟΤ ο Γερουλάνος

Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής του ΠΟΤ ο ΓερουλάνοςΠρόεδρος της Επιτροπής για την Ευρώπη, του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού του ΟΗΕ, για τα επόμενα δύο χρόνια, εκλέχθηκε σήμερα ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος στο Συνέδριο του ΠΟΤ που πραγματοποιείται στην Κορέα.
Ο Π. Γερουλάνος, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού για την τιμή που κάνουν στην Ελλάδα αναφέρθηκε στις προτεραιότητες και στους στόχους που θέτει η ελληνική Προεδρία κυρίως σε ότι αφορά την αντιμετώπιση του Τουρισμού από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αν θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο πιο κοντά δεν μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι όταν υψώνουμε τείχη αλλά όταν χτίζουμε γέφυρες, σημείωσε στην ομιλία του ο υπουργός και στάθηκε στην προσβασιμότητα των πολιτών του κόσμου σε όλες τις τουριστικές αγορές. Μάλιστα τόνισε ότι πρέπει να γίνει δουλειά προς την κατεύθυνση της αποκατάστασης των κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών ζημιών που δημιουργούνται από τα νέα τείχη που χτίζονται, υπογραμμίζοντας ότι ειδικά στην Ευρώπη θα πρέπει να αναστραφεί αυτή η απειλή.
ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου